blog
IT

De la tehnica la colectarea selectiva

aprilie 28, 2017 By

De la tehnica la colectarea selectiva

 

Tehnica face parte din viata noastra de zi cu zi. De la telefoane mobile, pana la ceasuri de mana sau alte elemente performante, preferam sa ramanem conectati la informatie in fiecare moment. Stii de UPS calculatoare? Ei bine, firma se ocupa in aceeasi masura si cu serverele. Preia totodata gratuit deseuri de baterii si acumulatori portabili la sediu, iar cele colectate de la o locatie anume, sunt transportate si reciclate corespunzator. Este important sa cunosti faptul ca bateriile si acumulatori utilizati nu se elimina ca deseuri municipale nesortate ci se colecteaza selectiv, asa cum este valabil si in cazul hartiei sau al plasticului. Niciodata nu amesteca bateriile in gunoi cu deseurile menajere, deoarece acestea nu sunt biodegradabile, fiind nocive pentru sanatatea oamenilor si a animalelor. UPS-ul protejeaza orice calculator ori retea de calculatoare de fluctuatiile de curent electric, caderi sau pene de curent. Toate acestea pot dauna atat aparatelor insa si datelor care risca sa fie pierdute usor. Este facil sa stii ce iti este necesar, deoarece, gasesti caracteristici complexe in descrierea fiecarui produs UPS.

O alta informatie de care ai nevoie pentru o viata sanatoasa consta in faptul ca nu este cazul sa depozitezi bateriile sau acumulatorii langa zone publice, cum ar fi ghenele de gunoi. Colectarea selectiva reprezinta o modalitate de respect pentru mediu, insa si pentru viata tuturor celor de pe planeta. De ce sa irosesti cand poti sa castigi indiferent daca esti acasa sau la birou? Iti place sa vezi oameni zambind si copaci inforiti, asa cum schimbarile climatice nou venite de ceva ani iti strica cu siguranta concediul, cata vreme in aprilie ninge, iar in noiembrie porti inca sandale.

Colectarea selectiva reprezinta calea catre un mediu curat. Pune hartia la hartie si electronicele uzate sau bateriile la punctele special amenajate pentru colectare. Sunt o serie de substante periculoase care pot patrunde in apa sau in sol si astfel sunt influentate culturile agricole si viata oamenilor.

Sanatatea este unul cel mai de pret, cata vreme ai sanatate ai de toate. Bucura-te de toate darurile din aceasta viata si inclusiv de faptul ca exista firme care sa colecteze selectiv, firme care alaturi de tine sa lucreze pentru bine si pentru frumos.