Femei

De ce trebuie sa alegem intotdeauna extensii din par natural 100%?

noiembrie 5, 2018 By

Inca din adolescenta, sau poate chiar din copilarie, fetele invata ca parul este foarte important pentru ele. Fiecare dintre noi am ajuns mai devreme sau mai tarziu sa ne facem parul si sa ne imaginam tot felul de coafuri cu care credeam noi ca ne-ar sta cel mai bine. Practic, se simte influenta papusilor Barbie in viata noastra … mereu ne dorim sa fim cat mai fermecatoare si sa avem o coafura cat mai perfecta, care sa ne scoata in lumina reflectoarelor. Parul lung, desi este dorit de fiecare dintre noi, nu este deloc usor de intretinut. Drept pentru care, la ora actuala intalnim extrem de multe fete care apeleaza la extensii de par cu clip on sau tape on pentru a avea parul mult visat.

Stiti cum este, pentru a avea un par lung este nevoie in primul rand de o asteptare extrem de lunga. Apoi, intretinerea lui nu este o misiune usoara pentru nimeni! Asa ca de ce sa nu apelam la extensii?! Daca vom folosi niste extensii de calitate, cei mai multi de langa noi nici nu isi vor putea da seama ca avem extensii in par. Insa, ce vor observa mai mult ca sigur este ca avem un par stralucitor, care nu poate fi ratat!

Zen, cele mai bune extensii din Romania

Daca tot vorbim despre extensii, cel mai bine este va spunem si unde puteti gasi cele mai bune extensii in tara noastra. Calitatea acestor extensii este deosebit de importanta pentru parul vostru, facand diferenta intre niste extensii banale si ieftine si niste extensii de calitate si profesionale. Drept pentru care noi va recomandam sa apelati la cei de la Zen, unul dintre cele mai cunoscute branduri din Romania din acest punct de vedere. Cu extensiile de la ei nu ai cum sa dai gres, te asiguram! Si chiar si ei iti promit asta, in conditiile in care ofera garantie in cazul in care nu sunteti multumite de produse.

Aceste extensii de la Zen sunt atat de apreciate in randul doamnelor si domnisoarelor datorita faptului ca sunt niste extensii par virgin natural 100%, care rezista in timp si care ofera mai multa siguranta. Parul folosit pentru aceste produse este unul de calitate superioara, parul uman neajungand la degradare decat prin procese chimice sau din cauza unor cauze exterioare. Firul de par natural este unic, neputand fi vorba despre mai multe calitati. Parul provine din India si Rusia si face din extensiile de la Zen unele dintre cele mai calitative de pe piata.

Cand va decideti sa apelati la niste extensii, trebuie sa stiti ca nu aveti voi sa va indreptati atentia catre niste produse realizate din materiale sintetice. Calitatea pe care o pot oferi niste extensii par virgin natural 100% nu poate fi reprodusa de niciun fel de produse similare.