blog
Interesante

De ce sunt aparatele LG convertibile o buna achizitie

septembrie 26, 2017 By

Trei motive pentru care aparatele de aer conditionat de tip convertibil podea/plafon de la LG pot fi considerate o investitie inspirata:
– ofera un consum redus energetic
– au un design special, fiind special proiectate pentru a indeplini nevoile de climatizare in incaperi interioare unde nu pot fi montate alte solutii ac
– prezinta functii performante si asigura un plus de confort.

De pilda, o unitate LG convertibila de 18000 btu poate face fata fara probleme necesitatilor de frig, respective caldura ale unei camere de dimensiuni relativ mari, mai mari decat un living obisnuit. Principalul avantaj oferit de instalarea unei astfel de solutii de climatizare consta in dotarea cu tehnologie de ultima generatie, Inverter. In primul rand, acest lucru permite reducerea substantiala a consumului de energie. In al doilea rand, asigura o mai buna functionalitate a sistemului, gratie functiilor performante puse la dispozitie.

Toata lumea doreste sa se bucure de confort in propria locuinta, indiferent ca este vara sau iarna. Unitatile de aer conditionat de tip convertibil de la LG ocupa un spatiu restrans si prezinta un design modern, ceea ce le face usor de integrat in decorurile contemporane diversificate. Montajul si mentenanta sunt, de asemenea, usoare. Preferabil este, totusi, ca instalarea aparatelor ac sa fie facuta de niste profesionisti!

Solutiile de climatizare de tip tavan-pardoseala pot fi o alegere isteata si pentru proprietarii de hoteluri, pensiuni, in vile de vacanta la munte sau la mare sau chiar pentru resedintele mai rustice cum ar fi o cabana. Gama LG de aparate de aer conditionat convertibil include mai multe capacitati, in functie de necesarul de frig / caldura dorit si de dimensiunile spatiului interior destinat climatizarii.