stiati ca?

De ce sa alegi compania SmartFox.ro pentru protectia muncii?

octombrie 27, 2018 By

Compania SmartFox a creat servicii de protectia muncii pentru companii, institutii, fabrici etc. Serviciul de protectie a muncii in activitatea sa, se ghideaza prin actele normative legale, privind protectia muncii si securitatea muncii, precum si evaluarea de risc de accidentare. Pentru monitorizarea zilnica a starii securitatii muncii, luarea deciziilor operationale, participarea la instruirea personalului angajat etc., specialistii din cadrul serviciului de protectie a muncii, sunt in permanenta activi, pentru toti angajatii trebuind sa existe un specialist care se ocupa de protectia muncii.

 

Lucratorii in domeniul securitatii si sanatatii muncii, beneficiaza de comunicatii mobile, laptopuri, echipamente foto etc. Pentru buna functionare in domeniul protectiei muncii intr-o companie, pentru intocmirea documentatiei cum ar fi: reglementari, instructiuni, carduri tehnologice, specialistii revizuiesc in mod sistematic si in timp util, toate inscrisurile relevante. In procesul de organizare a securitatii muncii participa fiecare angajat al unei companii. Pentru masurile de securitate pentru fiecare tip de munca, precum  si pentru utilizarea echipamentului de lucru, exista un specialist autorizat, care dezvolta proiecte specifice de lucru, stabilind masuri pentru a asigura securitatea muncii. Pentru a beneficia de astfel de servicii, ai nevoie de firma SmartFox, care este specialist in domeniul securitatii muncii.

Cerinte privind protectia muncii

 

Pentru a efectua servicii intr-un mediu cu pericol sporit si pentru functionarea corecta a echipamentelor, pe baza expertizei efectuate, compania SmartFox poate elibera autorizatiile necesare. Mecanismele, echipamentele si sculele electrice utilizate la companie, sunt supuse inspectiilor periodice si testelor efectuate de firma specializata. Toti angajatii si functionarii companiei, periodic se supun instruirii si testelor de cunostinte privind problemele de securitate ocupationala, precum si intalniri introductive si repetate cu implicarea inspectorilor autorizati si a institutiilor de invatamant specializate.

Masuri de protectie a muncii

 

Masurile de protectie a muncii cuprind furnizarea de servicii pentru protectia muncii, securitatea muncii si evaluarea de risc de accidentare, in cazul unui eveniment nefericit. Atunci cand se schimba conditiile meteorologice, se iau masuri speciale pentru siguranta securitatii muncii in conditii climatice deosebite (caldura, inghet). Serviciile oferite de firma SmartFox sunt multe, iar daca vrei sa beneficiezi de ele, nu trebuie decat sa inchei un contract de servicii privind aceste activitati.