Interesante

De ce mai ai nevoie de un ceas de mana?

mai 14, 2018 By

Functia ceasului de mana a fost inlocuita de telefonul mobil motiv pentru care unii dintre noi au considerat ca nu mai au motive pentru a purta un ceas de mana. Cu toate acestea exista foarte multe persoane care achizitioneaza si poarta ceasuri de mana ceea ce ne face sa ne intrebam daca se mai merita sau nu sa purtam un ceas de mana. Din punctul meu de vedere, da, se merita sa purtam un ceas de mana pentru ca acesta ne ofera o serie de avantaje pe care nu le putem obtine prin purtarea unor altor accesorii indiferent de cum se numesc acestea.

Stil si eleganta sunt doua dintre cele mai importante calitati oferite de catre purtarea unui ceas de mana, mai ales in cazul in care se opteaza pentru purtarea unui ceas de mana elegant. Aceste calitati sunt extrem de importante pentru ca prima impresie conteaza foarte mult. De asemenea, aceste calitati sunt necesare in anumite anturaje. Chiar daca eleganta si stilul pot fi obtinute si cu ajutorul altor accesorii, ceasul de mana le emana mult mai intens si inegalabil.

Transmiterea anumitor informatii despre caracterul si personalitatea celui ce poarta ceasul de mana este un alt motiv pentru care eu cred ca ceasul de mana inca trebuie purtat. Aceste informatii nu pot fi transmise la fel de bine de alte accesorii oricat de mult ne-am stradui sa facem asta.

Nu in ultimul rand, faptul ca ceasul de mana este una dintre putinele bijuterii ce poate fi purtata de catre un barbat este un alt motiv pentru care eu consider ca ceasul de mana inca este la moda. De asemenea si reprezentantele sexului frumos se bucura de multe avantaje de pe urma purtarii unui ceas de mana motiv pentru care acesta trebuie purtat si de catre femei nu doar de catre barbati.

In concluzie, chiar daca telefonul mobil a inlocuit intr-o oarecare masura utilitatea oferita de catre utilizarea unui ceas de mana acest lucru nu inseamna ca acesta nu trebuie purtat in continuare. Inca exista multe motive pentru care trebuie sa purtam ceasuri barbatesti si ceasuri dama.