jucării
Copii

De ce jucăriile sunt cel mai bun cadou în orice moment pentru cei mici

septembrie 25, 2020 By

Hai să fim sinceri. Câți dintre noi nu am iubit jucăriile când am fost mici? Știe oricine că cel mai frumos cadou pentru orice copil este o jucărie. Nu e așa că și tu te bucurai enorm de mult când primeai o jucărie? Dar ce jucării am putea să le luăm copiilor noștri? Din fericire, acum există câte o jucărie pentru orice! Așadar, haide să ne uităm la câteva exemple:

  1. Păpușa Masha 23 cm cu Corp Moale ș Hăinuțe Mov

Păpușa aceasta are un corp moale fabricat dintr-un material textil plăcut la atingere. Iarna poate să fie și cea mai fantastică cu această păpușă Masha care cu siguranță va atrage atenția fetițelor și care poate fi un partener potrivit pentru plimbări.

2. Set agendă și accesorii Minnie Mouse

Aceasta este o agendă cu lacăt, creion, autocolante, ștampilă, cerneală și pagini din celebra Minnie Mouse de la Disney, aceste pagini fiind pre-tipărite.

Decorați-vă propria agendă așa cum vă puteți imagina!

3. Joc pescuit Montessori cu Biluțe

Acesta este un joc interactiv din lemn care ajută la dezvoltarea sortării și distingerii formelor și culorilor dar și la antrenarea memoriei și a jocului în echipă. Este un joc de memorie dar și de abilități. Un joc care poate provoca mintea la maxim.

Pescuiește peștișorii cu ajutorul magneților și ține minte! Câștigă cel ce prinde cât mai mulți peștișori.

Pe lângă jocul cu peștișorii mai regăsim și un joc montessori din lemn ce stimulează imaginația, coordonarea ochi-mână, creativitatea, concentrarea, dar și manipularea obiectelor.

Cu ajutorul acestui joc copii pot crea mozaicuri minunate iar după ce termină un mozaic cel mic trebuie doar să întoarcă tabla și să strângă bilele cu ajutorul bețișoarelor.

Format din planșe cu diferite forme ușor de învățat pentru cei mici și cu ajutorul biluțelor colorate, copilașul tău se poate apuca cu ușurință de joacă.

Depozitarea lor se face destul de simplu și nu vei pierde foarte mult timp strângând după cel mic.

4. Jucărie zornăitoare Leu cu sunete și lumini

Jucăria Zornăitoare Bebe cu sunete și lumini antrenează abilitățiile motorii fine. Materialul din care este fabricată este unul ușor, moale și sigur. Sunt 3 suprafețe diferite în textură și rigiditatea dezvoltă atingerea și masează ușor gingiile. Jucăria antrenează rezistența mușcăturii și are o formă convenabilă pentru strângerea de către bebeluș. Muzica și sunetele stimulează abilitățiile auditive ale bebelușului. Ajută bebelușul să înceapă să înțeleagă cauza și efectul acțiunilor. La apăsarea mai lungă a butonului acesta va porni și va începe să emită sunete și să lumineze. Sunt 4 moduri diferite de joacă pentru fiecare apăsare de buton.

5. Jucărie set mic dejun din lemn – Onshine

Cu acest mic dejun de jucărie cel mic/cea mică va învăța despre importanța meselor, dar se va și distra în același timp. Setul include un pahar, o cutie de lapte, solnițe, sare și piper, 2 felii de pâine, un borcan cu gem, tacâmuri și veselă.

Acest set este o jucărie sortătoare, fiecare obiect având locul său în tăviță.

Copilul învață forme, culori, dar și să recunoască obiectele esențiale micului dejun.

Setul include 16 piese din lemn, viu colorate și finisate bine încât cel mic să nu se poată răni.

Etichete: