Diverse

De ce este un vas WC suspendat atat de special

ianuarie 17, 2018 By

De ce este un vas WC suspendat atat de special

In tarile europene, vasele de WC suspendate sunt foarte populare, tocmai datorita faptului ca au anumite avantaje, care le fac speciale. Chiar daca nu ne dam seama, petrecem foarte mult timp in baie, iar ambianta si confortul sunt doua lucruri importante atunci cand vine vorba de camera de baie. Daca vrei sa economisesti spatiu, intr-o baie poti face asta cu siguranta, mai ales daca alegi un vas WC suspendat. Exista cateva motive bune pentru care este recomandat sa alegi un vas WC suspendat.

De ce este un vas WC suspendat atat de special

Un design compact

Caracteristica ce face toaletele suspendate sa iasa in evidenta este faptul ca au un design foarte aerisit si compact, si lasa impresia de mai mult spatiu in baie. Ele sunt suspendate pe perete, deci spatiul de sub ele ramane neocupat si, chiar daca nu prea ai ce sa pui sub el, va crea impresia de mai mult spatiu.

Indiferent daca schimbi toaleta veche cu una noua sau renovezi, inainte de toate, inainte chiar de a te decide sa cumperi un vas WC suspendat, trebuie sa stii ca exista vase WC monobloc si duobloc. Primul tip are un design mai bine realizat si compact, dar si pretul este mai mare. Tipul duobloc este folosit pe scara mai larga pentru ca se gasesc mai usor piese pentru el si piesele sunt mai usor de montat.  

Rezervorul

Daca rezervorul vasului de WC care se monteaza pe podea poate fi si el suspendat, sau poate fi si asezat, in cazul vaselor de WC suspendate, rezervorul poate fi incastrat. Acesta nu este vizibil pentru ca este in perete. Sunt vizibile doar butoanele de actionare, iar aici putem spune din nou ca obtinem spatiu, cel putin din punct de vedere vizual, pentru ca oricum nu vom pune piesa de mobilier in locul respectiv.

Spatiu mai mult

Nu este usor sa decorezi baia, tocmai din cauza spatiului mai mic decat al altor camere, in general. Daca alegi un vas de toaleta suspendat, poti obtine mai mult spatiu sau cel putin poti crea iluzia de mai mult spatiu, iar cele mai bune rezultate in acest sens se obtin daca alegi si un model minimalist.

Deci, dupa cum bine observam, un WC suspendat chiar este special. Este compact, poate avea un design foarte simplu dar de efect si te ajuta sa castigi spatiu in baie. Trebuie tinut cont de faptul ca toaletele suspendate au nevoie de o sustinere foarte buna in perete, mai ales daca au si rezervorul incastrat in perete. Alege un vas de toaleta din magazinul Neakaisa, la pret bun: