Interesante

De ce cartile de vizita sunt inca importante

aprilie 9, 2019 By

Pentru a-si prezenta afacerea sau profesia, oamenii folosesc diferite modalitati, cum ar fi e-mail-ul sau un portofoliu pe website. Insa majoritatea oamenilor de afaceri au in comun un anumit lucru – carti de vizita. Poate pare surprinzator, dar acestea inca se folosesc, cu mare succes. Te-ai astepta ca intr-o era atat de digitalizata, tot ceea ce inseamna afacere sa fie digital. Insa nu este asa. Se pare ca aceste carti de vizita sunt printre putinele lucruri “old fashion” pe care tehnologia nu le poate inlocui si care vor fi la moda inca foarte mult timp de acum inainte.  Se pare ca, in ciuda internetului si a tehnologiei, cartile de vizita sunt inca o alegere excelenta a adevaratilor oameni de afaceri. Este vorba despre o mica bucata de carton, dar aceasta bucata de carton este un instrument puternic si un element esential al merketing-ului. Pentru a fi diferit, personalizeaza-ti cartile de vizita. Cele mai bune idei si rezultate le poti obtine de la agrafa.ro, magazinul specializat in produse promotionale, preferat de foarte multi profesionisti din diverse domenii.

Cartile de vizita sunt acea nota de eleganta care nu ar trebui sa lipseasca unui afacerist. Pe o carte de vizita pot fi trecute toate informatiile esentiale pe care un client sau viitor partener trebuie sa le stie si pot fi inmanate in cel mai elegant mod. O carte de vizita face mai mult decat sa ofere celui din fata ta detalii personale si informatii de contact. Aceasta creeaza o prima impresie puternica fata de potentialul client. Pentru asta, cartile de vizita trebuie sa fie de calitate, precum cele oferite de agrafa.ro. Poti comanda online,  fiind cel mai usor mod de a obtine astfel de lucruri. Echipa de la agrafa.ro este constienta de faptul ca trebuie sa lasi o impresie extraordinara celor cu care te intalnesti si o carte de vizita buna poate face diferenta. In timpul unei calatorii sau intr-un loc public, te poti intalni cu un fost coleg, un vecin sau un prieten si dupa ce va salutati, acesta iti poate pune o multime de intrebari, inclusiv despre ceea ce faci. Pentru detalii iti poti inmana cartea ta de vizita. Acesta va fi, garantat, impresionat si curios.

E-mailul, SEO sau orice alta reclama pe social media reprezinta modalitati foarte bune de a atrage clientii si partenerii, insa nimic nu este mai eficient si mai serios decat o strangere de mana si un schimb de carti de vizita. Toti marii afaceristi stiu ca aceasta carte de vizita este unul din secretele succesului. Avand o carte de vizita de calitate, la momentul oportun, iti poate schimba viitorul. Sa ai intotdeauna cateva la tine, in buzunar sau in portofel, astfel incat sa fii intotdeauna pregatit.

Cartile de vizita sunt inca cel mai rapid si usor mod de a oferi informatii concrete despre afacerea ta. Cartile de vizita nu se descarca sau raman fara semnal la internet.

Cand ne gandim la o carte de vizita, ne gandim la una din cele mai bune modalitati de a le prezenta oamenilor afacerea pe care o avem si, drept urmare, de a o dezvolta.