Interesante

De ce ai nevoie de o platforma Magento 2?

mai 8, 2018 By

Magento 2 este una din cele mai performante platforme de e-commerce. Daca vrei sa scapi de stres si sa beneficiezi de cat mai multa liniste atunci cand afacerea ta continua sa creasca de la o zi la alta, ai nevoie de platforma Magento 2. Aceasta a devenit una din cele mai sigure platforme de pe piata.

Nici viteza de incarcare nu lasa de dorit, este foarte ca o astfel de platforma sa aiba o viteza de incarcare exceptionala, caci aceasta este un factor important in stabilirea pozitiei tale in Google si mai ales in experienta pe care le-o oferi clientilor tai. De asemenea sistemul Magento 2 este unul mult mai prietenos si mult mai intuitiv decat Magento 1. In prezent, peste 100.000 de comercianti online din intreaga lume au optat pentru folosirea acestui sistem de e-commerce.

Cum se realizeaza upgrade-ul de la Magento 1 la Magento 2?

Magento 2 vine cu o serie de imbunatatiri, instrumente mai puternice pentru Marketing-ul Online, partea de SEO este una mult mai usoara si prietenoasa, iar viteza de incarcare este mult mai rapida.

Upgrade-ul de la platforma Magento 1 la Magento 2 se realizeaza cu mare usurinta, transferal datelor (a produselor si a categoriilor) se realizeaza cu ajutorul unor instrumente profesionale. Upgrade-ul nu afecteaza in nici un fel design-ul site-ului, ba chiar ii aduce unele imbunatatiri. Nu vei pierde date, iar produsul transferat va ramane neschimbat.

Daca ai nevoie de o firma profesionala care sa iti asigure transferurile produselor si a categoriilor de pe site, dar si transferul clientilor, a datelor personale, dar si a comenzilor deja inregistrate puteti apela cu incredere la LogiqDesign.ro.

Pentru mai multe informatii despre preturi, durata transferului sau daca ai alte intrebari care nu iti dau pace si vrei sa le gasesti cat mai repede un raspun ii poti contacta pe cei de la LogiqDesign.