Interesante

Dacă vara bate la uşă, deschide-i!

mai 16, 2019 By

Pentru că vine vara şi Constanţa este prin definiţie un oraş estival, Maurer Residence Constanţa şi-a propus ca în acest sezon să vă ajute să luaţi cele mai estivale decizii. Nu printr-o retorică atent eleborată şi nici folosindu-se de vreo stratagemă psihologică, ci printr-o ofertă imobiliară imposibil de refuzat. Una la mână pentru că este în ton cu sezonul şi doi la mână pentru că oricât de capricios sau exigent ai fi, noile apartamente din Constanţa tot te vor convinge. Pentru că au în spate experienţa şi expertiza unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din ţara noastră. Iar în vara asta acesta este singurul argument de care ai nevoie pentru a lua cele mai inspirate decizii. De restul se ocupă Maurer Residence Constanţa.

Complex nou de apartamente in Constanta

Dacă cel mai important plan al tău pentru vara asta este, dincolo de comutarea pe dispoziţia de vacanţă, şi comutarea pe alte coordonate de locuire, atunci apartamentele din Constanţa sunt exact ce cauţi. Pentru că mutarea în acestea nu înseamnă doar înlocuirea unui spaţiu cu un altul, ci ceva mai mult de atât. În primul rând pentru că apartamentele noi din Constanta propuse de Maurer Residence Constanţa pe care le puteti vedea aici însemnă mai mult decât un spaţiu fizic, înseamnă un stil de viaţă. Aceasta este filosofia din spatele spaţiilor de locuit pe care le oferă şi, totodată, propunere pe care o au de făcut pentru acestă vară.

Locuinţele complexului rezidenţial din Constanţa sunt gândite, împreună cu întreg ansamblul, să aducă vara deopotrivă în sufletul şi în casa dumneavoastră. Şi pentru că vara a venit deja şi cu toate astea nu o simţiţi şi în propria locuinţă, atunci acesta este cel mai bun moment să o căutaţi şi să vă bucuraţi de ea acolo unde s-a instalat în cel mai comfortabil mod şi unde se simte deja ca la ea acasă. Adică în complexul rezidenţial Maurer Residence Constanţa.

Aici vara este la ea acasă, iar cum casa ei nu putea să fie decât în cel mai estival oraş, Maurer Residence a transformat Constanţa în reşedinţa acestei veri. Şi pentru ca şi tu să te poţi bucura de această înţeleptă decizie, Maurer Residence Constanţa ţi-a pregătit cele mai potrivite apartamente pentru ca şi mutarea ta să fie, de asemenea, cea mai înţeleptă decizie. Estivală, evident!

In complexul rezidenţial din Constanţa găseşti apartamente pentru toate gusturile şi toate nevoile. De la apartamente cu o singură cameră, potrivite în special pentru tineri, la penthouse-uri proiectate în special pentru familiile numeroase.

Nelipsind, bine-nţeles toate celelalte combinaţii intermediare: apartamentele cu două camere pentru familiile tinere care au nevoie de un start nou, apartamentele cu trei camere pentru cei a căror familie s-a extins mai mult decât putea suporta vechea locuinţă şi apartamente cu patru camere pentr cei care fie iubesc libertatea sau stilul de viaţă high-class, fie au decis că cel mai bun stil de viaţă este cel alături de toţi membrii familiei.

În noul complex rezidenţial din Constanţa găseşti apartamente pentru toate gusturile şi nevoile. Iar dacă eşti extrem de capricios şi crezi că nu în casa ta nu ar fi vară până la capăt fără propria-ţi amprentă, poţi oricând să îţi alegi chiar tu finisajele care vor da look-ul casei tale. Tocmai pentru ca vara din sufletul tâu şi cea de afară să se întâlnească undeva la mijloc. Adică în noul tău apartament marca Maurer Residence.