blog
Personale

Cum va exprimati?

aprilie 13, 2011 By

Voi cum va exprimati ideile si sentimentele?

Eu de exemplu scriu versuri sau scriu poezii de dragoste sau ura :D.Imi place cand nu am ce face sa scriu poezii ori pe pc ori direct pe hartie :D,nimeni nu sa nascut un poet sau un compozitor,cine stie poate in cativa ani o sa am un hobby din a scrie poezii si versuri.

Unii isi exprima ideile prin diferite domenii fotbal,computer sau literatura.Din nefericire am foarte putini prieteni de genul acesta sa scrie povesti sau sa faca vreun sport.

Si voi ar trebui sa va exprimati ideile si sentimentele prin ceva un sport o poveste o poezie sau chiar sa scrieti o carte dar ar dura ceva timp dar iti exprimi ideile si sentimentele in ochii celorlalti.

O alta metoda este scrierea pe blog prin care ma exprim si eu :D.Facebook si twiter sunt o alta metoda prin care te poti exprima dar putin mai ciudat:D.

De exemplu pe StartEvo gasiti filme cu oameni inspirationali si cu diferiti alti oameni de la care aveti cate ceva de invatat si de la care sa va inspirati si voi.

De exemplu sfatul lui Liviu Avram, redactor sef adjunct Adevarul – “E bine sa iti fixezi un obiectiv, dar sa nu fii obsedat de el” pe mine chiar ma inspirat aceasta replica :D.