Femei

Cum sa iti recapeti sanatatea unghiilor si stralucirea lor

august 27, 2019 By

Orice femeie care se respecta si care tine la imaginea sa este constienta ca manichiura este una dintre modalitatile cele mai importante prin care isi poate exprima feminitatea, personalitatea si chiar statutul. Si pentru ca astazi nu numai aspectul unghiilor primeaza, ci si sanatatea lor, Bio Sculpture, liderul mondial in ingrijirea unghiilor sanatoase, ofera cea mai diversificata gama de gel unghii si tratamente pentru o manichiura de invidiat.

            Daca folosesti produsele BioSculpture vei avea mereu unghii sanatoase si stralucitoare. De ce? Pentru ca brandul reprezinta un concept si un sistem complex de ingrijire a unghiilor care pune accentul pe sanatatea, ingrijirea si aspectul acestora. Produsele Bio Sculpture ofera o siguranta de 5 stele si se gasesc intr-o gama extrem de variata. Acestea usureaza intreg procesul de manichiura si ajuta unghiile sa ramana naturale, sanatoase si imaculate cat mai mult timp.

Produsele Bio Sculpture au grija de sanatatea unghiilor tale naturale. Ceea ce face produsele Bio Sculpture cu adevarat speciale este faptul ca acestea reprezinta o alternativa sanatoasa in ceea ce priveste ingrijirea unghiilor, cu minimum de praf, fara sa contina primeri, bonderi, mirosuri sau sa necesite nivelare prin pilire.

Imbogatite cu vitamine si minerale esentiale, produsele Bio Sculpture sunt gandite si concepute astfel incat sa previna degradarea unghiilor, fiind usor de folosit si indepartat. Mai mult decat atat, toate produsele Bio Sculpture urmeaza o abordare etica unica, fiind 100% vegane. Ele se incadreaza in standardele vegetariene si nonvegetariene si nu au in compozitie ingrediente de origine animala sau de natura toxica.

Recapata-ti si tu sanatatea, vitalitatea si stralucirea unghiilor cu produsele Bio Sculpture, accesand site-ul oficial www.bio-sculpture.ro sau luand legatura cu Andreea Lascu la numarul de telefon 0741.230.240.