blog
Interesante

Cum sa iti alegi eficient o formatie de nunta

octombrie 29, 2018 By

O formatie de nunta energica poate adauga mai multa viata si mai multa energie petrecerii decat orice alt lucru. Invitatii de la nunta iubesc muzica si aproape toti iubesc sa danseze, ceea ce face angajarea unei formatii pentru nunta care sa aiba experienta cu muzica live sa fie o solutie foarte avantajoasa. Mai ales daca obiectivul tau este sa organizezi un eveniment pe care toata lumea sa si-l aminteasca.

Angajeaza o formatie de nunta care sa cante muzica live

O foarmatie buna poate oferi muzica frumoasa si de bun gust pentru ceremonia a intampinare a invitatilor, iar apoi sa creasca energia pentru a oferi muzica de dans de inalta calitate. Iar angajarea unei singure trupe care sa ofere muzica pentru toate activitatile de la nunta va reduce considerabil costurile si este mult mai usor si ieftin decat daca ai angaja solisti pentru fiecare activitate.

Poti lucra cu o agentie care sa iti gaseasca o formatie pentru nunta

Poate te gandesti ca pretul pentru o formatie de nunta creste, daca o angajezi printr-o agentie ce organizeaza evenimente, insa nu este neaparat adevarat. In diferite situatii, agentii pot sa iti ofere trupe de calitate superioara la preturi mai mici. Odata ce le-ai dat bugetul estimat pentru muzica, acestia vin cu optiuni ce sunt incrade in acel interval de pret.

Agenetul cunoaste formatiile si preturile lor. Unele formatii au un pret stabilit, care in general poate fi negociat. Un agent are sanse mult mai mari sa obtina un pret mai mic decat un client, pentru ca acesta le ofera mai multe evenimente formatiilor de-a lungul anului si se bazeaza pe faptul ca toata lumea trebuie sa fie fericita.

Stai departe de formatiile de nunta care vor doar bani

Sunt formatii de nunta care nu folosesc un agent extern pentru rezervari, dar in schimb unul din membrii trupei face o munca in plus si este agent. Unii dintre acesti agenti sunt faimosi pentru corectitudinea lor, dar sunt si altii care ar face tot posibilul sa-ti vanda propria formatie cu orice pret. Un agent cu reputatie iti ofera mai multe formatii, fara sa ii pese pe care o alegi, pentru ca scopul lui este sa fiti amandoi multumiti. Iar daca formatia pe care ti-a recomandat-o a facut un spectacol placut si a oferita muzica de calitate, cel mai probabil il vei recomanda mai departe. Cel mai bine este sa intrebi agentul daca face sau nu parte din trupa pe care o promoveza, pentru a te asigura ca nu exista un conflict de interese.

Angajeaza o formatie de nunta din orasul tau

Cauta cu atentie si cu siguranta vei gasi o formatie de calitate in orasul in care locuiesti. In general, daca formatia nu este din acelasi oras, trebuie sa le asiguri membrilor transport, cazare la hotel si mancare. In functie e numarul lor, te poate costa si dublu. Daca vrei sa mentii costurile la un nivel scazut, inceareca o trupa din zona ta.

Formatiile cu mai putini membri sunt mai ieftine

Daca vrei o formatie de nunta care sa creasca energia, trebuie sa alegi una cu cel putin patru membri, care sa includa vocalist, chitarist, basist si tobosar. Poate vrei o formatie cu un chitarist in plus, mai multi cantareti sau chiar dansatori, insa vor costa mai mult.

Daca banii sunt cea mai importanta componenta in angajarea formatiei, alege cu patru sau cinci membri, in loc de zece sau doisprezece. Poti avea un spectacol excelent si o petrecere memorabila cu o formatie pentru nunta mai mica.

Daca esti pasionat de cover-uri, iti place muzica live si sa dansezi fara oprire, intra pe trupazero.ro si angajeaza o formatie de nunta experimentata ce munceste pentru a-ti oferi cea mai frumoasa noapte din viata ta.