Diverse

Cum poti alege tematica si decorul perfect pentru nunta

martie 17, 2019 By

Cele mai multe cupluri isi doresc ca evenimentul lor sa ramana intiparit in mintea celor dragi pentru multa vreme, iar calea cea mai simpla spre crearea unui decor perfect si o petrecere legendara porneste de la alegerea unei tematici de nunta. S-ar putea ca la inceput sa vi se para grea alegerea unei tematici, dar in acest sens venim cu cateva sugestii ce va pot fi de folos in alegerea aranjamentelor florale, a decorului pentru sala de evenimente, a locatiei si implicit a invitatiilor de nunta si accesoriilor de papetarie din seturile coordonate.
Primul pas in alegerea unei tematici este sa puneti pe o lista comuna pasiunile si dorintele, culorile preferate, activitatile sau hobby-urile, cartile, filmele, anotimpul sau florile preferate, destinatiile spre care doriti sa va indreptati pasii. Dupa ce toate acestea au fost trecute pe o lista, nu va ramane decat sa incercuiti preferintele comune si in functie de acestea sa faceti alegerea tematicii. Puteti combina spre exemplu doua sau mai multe preferinte comune, cum ar fi culoarea si anotimpul sau destinatia pentru luna de miere, florile preferate si una din cartile care va inspira.
Odata ce alegerea tematicii este facuta, nu va ramane decat sa abordati subiectul invitatiilor de nunta, caci impartirea acestora este bine sa fie efectuata din timp, cu aproximativ sase luni inainte de eveniment. Aici, ghidati de tematica deja aleasa puteti sa va orientati dupa forme sau culori, dupa modelele inspirate din diferite locuri sau lucruri.
Ca tematica, o invitatie de nunta deosebita poate porni de la modele clasice sau vintage, in care sunt reiterate simboluri sau stiluri din perioade emblematice, sau dimpotriva, invitatii cu aspect glamour sau modern. Inspirate din frumusetea anotimpurilor, invitatiile pot sa aiba ca punct de pornire un model grafic specific toamnei, iernii sau sezonului cald, reprezentat cu succes de modelele florale. Cu fluturi, pene, note muzicale sau cu elemente inspirate din locuri si destinatii cheie, modelele de invitatii sunt diversificate si accesorizate in concordanta cu modelul grafic de baza.
Schimband registrul, invitatiile cu tematica ornata reprezentata de modele grafice cu inspiratie preponderent orientala si culori specifice, pline de vivacitate au si ele o alternativa neaosa, cu cinste ilustrata de invitatiile cu tematica traditionala romaneasca.
Daca totusi modele acestea nu intrunesc criteriile voastre de selectie, mai sunt alternative! Cu tematica basm sau romantica, ori cu fotografia de cuplu pe coperta, orice model grafic este aparte, iar pentru cuplurile care aleg sa-si organizeze nunta pe malul marii exista o tematica speciala – marina. In tendinte totusi se incadreaza si modelele cu tematica rustica, unde armonia decorului este data de alternarea stilului vechi cu cel nou.
Pe langa aceste tematici, totusi, gama pentru altfel de invitatii de nunta este foarte vasta, iar la nivel cromatic sau de accesorizare (panglici, strass-uri) puteti oricand sa optati pentru a personaliza invitatia astfel incat pentru voi si pentru cei dragi aceasta sa fie intr-adevar una deosebita.
Ati ales deja tematica? Treceti-ne pragul pe www.altfeldeinvitatii.ro!