blog
Personale

Cum iti dai seama daca hoverboard-ul cumparat este sau nu un fake?

octombrie 16, 2017 By


De aproape 1 an, hoverboardul a devenit unul dintre cele mai moderne si la moda gadgeturi, atat pentru adolescenti, cat si pentru persoanele aflate la a doua tinerete. Nu doar ca este un mod mai prielnic si mai rapid de a ajunge la destinatie, ci mai ales un gadget care te ajuta sa iesi in evidenta, indiferent de varsta.

Dar cum orice idee ingenioasa are si surori mai slab calitative, cu alte cuvinte “fake-uri”, este foarte important sa stii cateva aspecte ce te pot ajuta sa faci diferenta intre un hoverboard de calitate si unul care se poate strica in orice moment.

In primul rand, te sfatuim sa cumperi un hoverboard de calitate de la magazine online si offline cunoscute. Unul dintre acestea este MonkeyBoard, cel mai cool magazin online de jucarii urbane, care ti-a pregatit zeci de modele, colorate, fiabile si de calitate, la cel mai bun pret de pe piata. Intra pe https://monkeyboard.ro/hoverboard si decopera cate jucarii cool isi asteapta proprietarul.

Principala problema a acestor gadgeturi este faptul ca modelele slab calitative iau foc. Insa nu este singura – de cele mai multe ori, acestea produc zgomote ciudate, care te impiedica sa te bucuri in voie de plimbare.

Daca alegi sa iti cumperi hoverboard dintr-un magazin online, ar fi bine sa iei in considerare aceste sfaturi:

 

  1. Numele hoverboard-ului este scris incorect

Acesta ar trebui sa fie principalul element care sa iti dea de banuit. Provenite de regula din China, produsele slab calitative au numele scris gresit in mod intentionat. Cel mai elocvent exemplu este in cazul Swegway, a caror imitatie se numeste Smagway, dar lista poate continua.

 

  1. Pretul dubios de ieftin

Hoverboard-urile nu sunt cele mai ieftine gadgeturi, ci costa de la 300 de dolari in sus. Desi te-ar putea atrage un cost mai mic, o oferta prea buna ca sa fie adevarata ascunde ceva in spate. De regula, un produs slab calitativ. Daca alegi asemenea hoverboarduri, ar fi bine sa stii la ce sa te astepti – va exploda sau se va scurtcircuita atat de repede, incat nici nu te vei bucura de achizitie. Iar daca vrei sa il repari, mai bine ia in considerare achizitia unuia nou.

 

  1. Manualul de utilizare

Multe magazine online au expus manualul de utilizare al hoverboardului. Astfel, iti va fi usor sa iti dai seama care sunt originale si care sunt fake. Un produs venit din China va avea un manual de utilizare cu multe greseli gramaticale si de context, iar calitatea acestuia spune multe despre calitatea produsului.

 

  1. Felul in care arata hoverboardul

Asta daca nu sunt folosite fotografiile originale pe site, care te-ar putea induce in eroare. Un produs original va arata distinct, va arata ca un produs premium. Deoarece a fost proiectat de catre inginerii de top de la o firma de renume, poti spune cu usurinta diferenta dintre un hoverboard adevarat si unul care este contrafacut, doar uitandu-te la el.