Alexandra-model-chat-studio-bucuresti
Diverse

Cum e să fii model de videochat la unul dintre cele mai bune studiouri din capitală?

mai 25, 2018 By

Am primit răspunsul al această întrebare de la Alexandra, unul dintre cele mai bune modele de videochat din cadrul Chat Studio București. Lucrează în acest domeniu de peste 3 ani și câștigă foarte mult în fiecare lună, mai mult decât orice alt job din România i-ar putea oferi.

Lucrez la Chat Studio de ceva timp, însă nu am fost aici din prima. Am ajuns la ei abia după alte trei încercări și contacte cu studiouri mari din București. Nici unul dintre acele trei studiouri nu m-au convins, parcă mai lipsea ceva. În principal, cred că primul motiv care mă făcea să fiu sceptică, era fie că lucrau ilegal sau parțial legal, fie că nu aveau prea mulți traineri și locația nu era ok.

Ce am învățat de la echipa Chat Studio de aproape 3 ani de când lucrez aici? Foarte multe. Să îmi iau o pauză de fiecare dată când simt nevoia să mă deconectez sau să fiu singură, să am încredere în oameni și în mine, să fiu sigură pe mine și încrezătoare în forțele proprii. Cred că această ultimă lecție a contat pentru mine cel mai mult.

Dacă ar fi să vă povestesc câte ceva despre experiența mea din videochat, aș spune că drept model de videochat, am avut ocazia să intru în contact cu numeroase persoane, de peste tot din lume. Asta, dar și faptul că am ascultat multe povești, am fost un suport emoțional pentru unii membri și chiar am format anumite legături cu ei. Îmi place să glumesc uneori și să spun că mă simt ca un adevărat psiholog câteodată!

Am învățat că nu ar trebui să mă extenuez în acest job și că trebuie, mai întâi de toate, să am grijă și de mine, pentru că eu sunt cea mai importantă.

Le recomand fetelor care lucrează în acest domeniu, să aibă pe cineva cu care să discute mereu când simt nevoia. Este foarte bine să ai un sprijin, cineva cu care să poți discuta despre problemele de la muncă să te mai poți descărca.

Da, uneori este bine să ascunzi faptul că ești model de videochat de alte persoane, pentru că lumea e rea, dar ar fi bine să ai totuși pe cineva cu care să mai vorbești din când în când.

De exemplu, la Chat Studio avem parte de traineri foarte bine pregătiți și manageri foarte implicați. Așa că, dacă întâmpini cândva vreo probleme aceștia cu siguranță te vor ajuta și îți vor da un sfat.

Ce le mai recomand eu fetelor, e să nu pună la suflet chiar orice. Membrii sunt și ei oameni, iar oamenii pot fi de toate tipurile chiar și enervanți și agresivi. Vei avea și comentarii negative sau oameni care vor să facă mișto de tine. Nu le permite să-ți strice dispoziția! Și nu pune la suflet ceea ce spun ei!

Tu fă-ți treaba, așa cum te-au învățat cel mai bine trainerii și vino să te alături echipei mele de la Chat Studio!