stiati ca?

Cum calculaţi bugetul pentru fotografiile de nuntă?

mai 13, 2019 By

Fotograful joacă un rol crucial în ziua nunţii şi cele mai multe cupluri sunt de părere că semnarea contractului cu fotograful este o sarcină prioritară pe lista cu pregătiri pentru nuntă. Unii miri doresc să ofere invitaţilor fotografii drept mărturii, aşa că fotograful va juca un rol de şi mai mare anvergură. Alţi miri consideră fotografiile ca fiind o tradiţie pe care trebuie să o respecte. Mai sunt şi cupluri care iubesc fotografiile, de abia aşteaptă să îşi surprindă dragostea în imagini şi au tot felul de idei creative. Nu în ultimul rând, fotografiile vor rămâne martore ale acestui eveniment atât de minunat din viaţa unui cuplu.

Aşa se face că cele mai multe cupluri ajung să se întrebe cât valorează fotografiile de nuntă, cât costă serviciul unui fotograf, dacă se merită să atribuie un buget substanţial sau ar face bine să investească banii în alte lucruri de care au nevoie. Chiar dacă nu sunteţi cei mai romantici parteneri, fotografiile vor face ca nunta să dăinuie peste ani, vor readuce în memorie clipele emoţionante şi vor fi ca un far luminos lăsat în urmă de trecerea timpului. Poate că anii trec, însă acele amintiri minunate vor rămâne în memorie şi în fotografie pentru totdeauna.

Iată de ce este bine să alegeţi serviciile unui fotograf profesionist, care îşi iubeşte munca şi căruia îi face plăcere să surprindă în imagini dragostea, armonia şi particularităţile unui cuplu. Puteţi opta pentru serviciile unui fotograf din Suceava, având grijă să rezervaţi fotograful cu cel puţin 6 luni înainte de ziua cea mare. Tariful perceput de fotograf va influenţa, fără îndoială, decizia unui cuplu, însă cel mai bine este să vă gândiţi cât de mult contează fotografiile.

Preţul perceput de un fotograf nu va reflecta nicidecum cantitatea, ci calitatea. Fotografiile reprezintă o înregistrare a celei mai mari zile din viaţa unui cuplu, aşa că fotograful este responsabil să capteze emoţia zilei, precum şi toate momentele-cheie. Deşi unele persoane recomandă să puneţi deoparte cel puţin 10% din bugetul total de nuntă pentru fotografii, cel mai bine este să nu luaţi decizia finală în grabă, ci să cântăriţi toţi factorii, inclusiv costurile.