Imobiliare

Cum ar trebui sa fie iluminatul stradal modern?

decembrie 5, 2018 By

Mai intai de toate, eficient si la costuri reduse de energie electrica. In al doilea rand, rezistent la socuri, vibratii si umiditate. In cele din urma, iluminatul modern ar trebui sa arate placut din punct de vedere estetic si sa sublinieze avantajele obiectelor frumoase de pe domeniul tau.

Becurile cu led-uri, lampile, spoturile si corpurile de iluminat reprezinta cea mai mare prioritate pentru iluminatul stradal. Becurile cu led sunt capabile sa functioneze continuu timp de 3 ani, iar durata lor de viata in mod constant, este de cel putin 10 ani. Astfel, nu trebuie sa iti petreceti prea mult timp pentru a inlocui aceste becuri cu led. De asemenea, iti economisesc bugetul, deoarece corpurile de iluminat cu led-uri nu consuma prea multa electricitate.

Gradina este conceputa pentru a decora curtea casei. Prin urmare, aici ai nevoie de corpuri de iluminat cu led-uri,  originale si adecvate. Pentru a face acest lucru, exista o regula: este important sa se puna accente cu ajutorul luminii pe obiecte sau zone individuale, de exemplu, copaci, plante, o fantana. Cea mai buna optiune sunt corpurile de iluminat amplasate pe sol, care nu sunt vizibile in timpul zilei si nu interfereaza cu proprietarii. Corpurile de iluminat cu becuri cu led, sub forma de figurine (broaste testoase, cerbi etc) sunt intotdeauna interesante si atrag vederea.

De asemenea, iluminatul stradal de inalta calitate, va oferi o vizibilitate buna pe timp de noapte, va crea conditii confortabile pentru miscarea persoanelor si a autoturismelor, va ajuta la supravegherea video a teritoriului. Gama corpurilor de iluminat pentru exterior este imensa, insa trebuie sa stii sa folosesti corect aceste sisteme de iluminat. O atentie deosebita este acordata designului exterior a acestora. Selectarea si amplasarea corecta a corpurilor de iluminat cu led, determina confortul pe timp de noapte si afecteaza perceptia peisajului.

Etichete: