Personale

Cum am facut rost de imprumut rapid direct la mine acasa

mai 15, 2019 By

          Ca orice contribuabil din Romania care duce un trai mediu, mi s-a intamplat de cateva ori in viata sa intampin momente mai putin placute. Aceste momente de impas din punct de vedere financiar, caci despre bani este vorba, au aparut destul de des in ultima perioada din viata mea. Cum nu sunt adeptul bancilor din cazua birocratiei uneori parca interminabila si fara rost si nici a imprumutului de la prieteni sau rude, am auzit ca este la moda acum apelarea la un amanet Bucuresti direct la domiciliu. Desi am trecut de multe ori pe langa amanet Crangasi, amanet Unirii, amanet Rahova si amanet Dristor, nu am avut niciodata curajul sa intru intr-o astfel de agentie. Motivul exact nu l-am aflat nici in ziua de astazi, pentru ca nu a fost nevoie sa o fac. Spre surprinderea mea, am aflat ca nu trebuie sa merg intr-un amanet fizic pentru a beneficia de serviciile sale. La urma urmei, suntem in era tehnologiei unde aproape totul se desfasoara in mediul digital. Asa incat, va voi detalia astazi cum am facut eu rost de imprumut rapid direct la mine acasa.

            Pentru ca imi place sa navighez pe internet toata ziua, am descoperit amanetul online, o noutate absoluta in acest domeniu. Intrand pe site-ul www.amanetonline.com la sectiunea amanet online la domiciliu, am solicitat un imprumut direct la mine acasa si nu am regretat. Totul a fost foarte simplu! Tot ce a trebuit sa fac a fost sa parcurg cativa pasi:

  1. Am gasit formularul online in care am completat datele necesare. Am ales categoria produsului pe care l-am amanetat, in cazul meu fiind laptopul. Apoi, am lasat numarul de telefon, am incarcat poza online cu produsul meu pe care am vrut sa il amanetez si am solicitat evaluarea acestuia.
  2. Am fost contactat in cateva ore de un operator din call-center care mi-a confirmat ca laptopul meu indeplineste toate conditiile pentru imprumut si mi s-a transmis suma pe care urma sa o primesc. Bineinteles ca am acceptat, mai ales ca la momentul respectiv nu foloseam acel laptop si aveam nevoie urgenta de bani.
  3. Imediat a 2-a zi, un reprezentant al agentiei Cashbook a venit la mine acasa cu banii pentru laptop si cu contractul pe care a trebuit sa il semnez.

Asadar, putem spune ca am facut rost de bani rapid si sigur intr-un mod eficient. Intr-un final, laptopul l-am recuperat dupa ce am restituit suma de bani imprumutata de la amanet. La suma totala s-a adaugat, evident, si comisionul perceput de amanet. Si pentru ca a fost atat de mic, doar de 0,5%, nici nu l-am simtit. Important este ca am trecut cu bine peste acea criza de moment din punct de vedere financiar. Cu totii stim ca lucrurile urgente nu asteapta, de aceea este bine sa actionam inteligent. Iar eu consider ca exact asa am facut! Daca si voi aveti nevoie urgenta de bani si stiti ca detineti in casa prea multe obiecte de valoare sau bunuri pe care nu le mai folositi, va recomand cu toata inima amanetul online la domiciliu!