Interesante

Crystal clear – lentile de contact de la OPTIblu!

aprilie 25, 2019 By

Trăim în epoca tehnologiei în care ecranul a devenit mijlocitorul indispensabil între noi şi realitatea înconjurătoare. Interacţiunile touch screen ne ocupă, poate, mai mult timp decât orice altă activitate. Iar în astfel de condiţii nu avem cum să nu fim cu toţii familiarizaţi cu oboseala oculară, ochii uscaţi, privirile înceţoşate. Tulburările de vedere au ajuns să facă parte din viaţa celor mai mulţi şi începând de foarte devreme.

OPTIblu ştie acest lucru şi vine în sprijinul tuturor celor afectaţi de exigenţele traiului modern şi nu numai. Lentilele de vedere puse la dispoziţie de OPTIblu se adresează deopotrivă acestor tulburărilor de vedere asociate utilizării prelungite a monitorului, dar şi condiţiilor medicale incapacitante.

Alege cum să priveşti viaţa prin lentilele de contact de la OPTIblu

De cele mai multe ori tulburările de vedere, atunci când nu sunt înnăscute, îşi fac loc în viaţa noastră aproape pe nesimţite. Şi tot pe nesimţite evoluează. Clipim des, ne ustură ochii, lăcrimăm sau, dmpotrivă, avem senzaţia că avem nisip în ochi şi, uneori, focalizăm cu greu la distanţă. Dar nu ne alarmăm şi ne vedem de drum!

Câteva picături de lacrimi artificiale şi totul pare a se rezolva! De fapt, însă, nu se rezolvă şi, mai devreme sau mai târziu, o vizită la consult devine inevitabilă. Iar deznodământul este întotdeauna acelaşi: trebuie să ai grijă de ochii tăi! Iar pentru că obiectivul OPTIblu este acelaşi cu al tău, poţi, cu toată încrederea, să îţi îngrijeşti ochii alături de echipa, experienţa şi expertia OPTIblu

Gama de lentile de contact disponibilă la OPTIblu este extrem de vastă, variată şi performantă, acoperind, cu siguranţă, toate nevoile. Şi o face în cel mai sănătos, confortabil şi eficient mod. Tehnologiile folosite de lentilele de contact OPTIblu sunt cele mai actuale, cele mai performante şi cele mai nedăunătoare ochilor. Acestia pun la dispoziţia dumneavoastră lentile de contact de ultimă generaţie a căror calitate este garantată. Nu numai că nu ai cum să nu găseşti lentilele de contact potrivite disconfortului pe care trebuie să îl ameliorezi şi prevenirii, totodată, a excaladării acestuia spre probleme mai grave, dar o vei face şi în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Iar acest lucru este extreme de important mai ales atunci când purtaţi zilnic lentil de contact.

Pentru că purtarea îndelungată a lentilelor de contact trebuie cu necessitate să fie susţinută de o calitate superioară pentru ca ochii dumneavoastră să nu aibă de suferit. Din acest motiv OPTIblu pune vă pune la dispoziţie lentile de contact zilnice extreme de confortabile, concepute să nu lezeze în niciun fel ochiul dumneavoastră. Fie că folosiţi lentile cu purtare unică pe care le înlocuiţi zilnic sau lentile pe care nici nu este nevoie să le scoateţi decât la sfârşitul lunii, ambele variante vor asigura ochiului dumneavoastră acelaşi confort şi siguranţă.

Pentru cei care aleg purtarea continuă a lentilelor, inclusive pe timpul nopţii, acestea sunt concepute special să asigure cea mai mare transmisibilitate de oxigen dintre toate tipurile de lentile şi sunt realizate din cel mai fin si cel mai rezistent la depuneri material. Tocmai pentru ca dumneavoastră să nu aveţi niciun motiv de îngrijorare! Lentilele de contact de la OPTIblu vă vor proteja, cu siguranţă, ochii, indifferent de modelul pentru care optaţi. Tocmai pentru ca totul să fie clar pentru dumneavoastră şi să puteţi vedea viaţa…crystal clear!