Personale

Creare si optimizare site

martie 9, 2016 By

Creare si optimizare site

Cu totii avem un calculator si intram zilnic pe internet pe diferite site-uri, fie ele de socializare, fie ele bloguri sau chiar magazine online, care sunt si cele mai vizitate in mediul online. Site-uri gen olx, lajumate mai noi sau magazine mari gen emag, evomag sau mai stiu eu ce sunt extrem de vizitate dar lumea viziteaza foarte mult magazine specializate doar pe o anumita categorie de produse. Spre exemplu fetele intra in general pe site-uri de haine, pantofi sau accesorii deoarece asta cauta ele in general sau baiatii care intra sa se uite dupa masini, gadgeturi sau alte eletronice.

 

Dupa cum spuneam si in primul paragraf aceste site-uri sunt extrem de vizitate dar putini dintre voi si-au pus odata intrebare, ce pret are acel site? Pretul unor astfel de site-uri difera de la site la site si depinde in general de complexitatea acestuia. Am gasit o firma ce are un pret site foarte bun, iar pe langa creerea acestora se ocupa si cu optimizarea SEO (search engine optimization, sau pe romaneste optimizare pentru motoarele de cautare). Portofoliu firmei acesteia este unul destul de bogat in site-uri create pentru diferiti clienti in general acesti clienti fiind firme, institutii sau chiar persoane fizice.

Aceasta echipa din ce am vazut de pe site se ocupa de tot de la a la z, aplica diferite strategii benefice unei afaceri sau promovarii unei persoane. In Romania numarul firmelor se mareste de la an la an deoarece si numarul tinerilor foarte priceputi in asa ceva creste considerabil.