Interesante

Covrigeii si biscuitii, tentatii pentru soricei

iulie 19, 2018 By

Cererea de covrigei sarati si biscuit sarati cu chimen si susan creste vara. Stit de ce? Merg foarte bine cu bere sau cu suc, in plus, caldura taie pofta de mancare gatita si acesta este inlocuita de o gustare.

In depozitul nostru stau pregatite de plecare catre hipermarketuri mii de pungi de plastic sau din hartie cu aceste apetisante produse.

Va imaginati cat prapad ar face un soricel, daca ar patrunde printre pungi! Ne-ar strica zeci de produse gata ambalate si pentru ca ar atrage si alti confrati ar imprastia mirosul specific peste tot.

Ar fi suficienta o punga roasa la un colt, cu covrigei pe jumatate mancati ca noi sa dam faliment. Cu una dintre cele mai bune firme deratizare acest lucru nu este permis.

Noi, colaboram cu Companiaddd.ro de la infiintare si nu avem acest gen de probleme pe cap! Adepti ai preventiei, ei tin lucrurile sub control si putem sa spunem ca angajatii nostri nu au vazut picior sau coada de soarece in depozit si in fabrica noastra! Este mare lucru ca am iesit bine la toate controalele si ca am fost dati ca exemplu antreprenorilor neglijenti din zona! Dar meritul nu ne apartine 100%, ci il impartim cu furnizorii de servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie.

Acolo unde ei nu actionazeaza, soarecii danseaza printre muncitori, iar mustele abia asteapta sa stea si ele la masa cu cei care au muncit.

Despre preturi servicii ddd ce putem sa spunem? Va puteti orienta singuri pe site-ul oficial si puteti intelege ca sunt mult mai avantajoase din toate punctele de vedere decat amenzile aplicate unitatilor cu soareci, sobolani, muste, tantari, furnici sau gandaci!

Prezenta acestor parazitii in unitate inseamna pagube materiale considerabile, dar si inconfortul angajatilor.

Profesionistii firmei amintite mai sus actioneaza pe baze stiintifice. Totul este pus la punct ca la carte, grija fata de mediul inconjurator si fata de oamenii din locul unde se intervine fiind in centrul atentiei.

Cu o investitie minima, produsele noastre conduc in topul vanzarilor fiindca niciodata nu s-a gasit vreo punga sparta sau roasa si produsele noastre nu au mirosit a soareci.

Recomandam responsabilitate maxima fata de acesta problema celor care desfasoara activitati in domeniul alimentatiei publice fiindca avem consumatori si copii.