Interesante

Cosmetice bio pentru aventuri estivale

august 5, 2019 By

Cu siguranţă toată lumea a întâmpinat sosirea verii cu mult entuziasm. Pentru că după un îndelungat sezon rece, sosirea căldurii aduce cu sine prilejul celor mai frumoase vacanţe şi clipe de relaxare în aer liber. Dar, la fel de bine, şi un set nou de reguli privind protecţia pielii şi a tenului nostru, adecvate noilor condiţii climatice. Fiecare sezon impune nevoile sale specifice vis a vis de îngrijirea tenului, iar vara nu face nici ea excepţie. Tenul nostru poate fi afectat de lipsa unei protecţii adecvate de-a lungul  sezonului cald. Şi nu neapărat numai de lipsa unei protecţii în faţa razelor ultaviolete, dar şi în faţa căldurii sau a poluării. Din acest motiv, MyORGANIC a creat o colecţie de cosmetice bio special concepute să asigure îngrijire completă a tenului tău pe toată durata verii.

Fă din pielea ta un scut împotriva oricăror agresiuni de mediu folosind cosmeticele bio

         Pentru cei mai mulţi dintre noi, sezonul cald este sezonul care ne aduce cea mai mare bucurie. Fie pentru că acum este momentul celor mai mari distracţii, fie pentru că, de regulă, acesta este sezonul când ne putem relaxa pe deplin şi ne putem reîncărca bateriile în multe şi felurite moduri. De la plimbări prin parc sau concedii pe malul Mării, până la cât mai multe şi mai diverse activităţi outdoor. Şi chiar dacă de cele mai multe ori pare că doar vremea bună este tot ce avem nevoie pentru a ne bucura de aceste momente minunate este totuşi indicat să nu trecem cu vederea şi nevoia de protecţie şi îngrijire pe care o presupune expunerea la Soare.

Şi nu doar în cazul tenului sensibil la efectele solare, dar a oricărui ten sensibil la toate condiţiile de mediu în general. Pentru că, de regulă, un ten sensibil este afectat nu doar de un singur factor de mediu, ci de o serie întreagă de factori al căror efect se va resimţi nu numai la nivelul aspectului fizic, ci şi la nivelul sănătăţii generale a tenului. Din acest motiv, pe myorganic.ro vei găsi tot ce ai nevoie pentru ca tenul tău să fie tot timpul hrănit, hidratat şi protejat de toţi factorii de mediu nociv.

Toată gama de cosmetice bio pe care ţi-o pune la dispoziţie Myorganic este concepută numai din ingrediente naturale care să îţi protejeze faţa de agresiunile mediului înconjurător pe toată durata zilei. Indiferent de factorii de mediu la care îţi expui tenul, acesta va fi nu numai protejat dar şi pregătit să facă faţă oricăror condiţii. Fie că este vorba de apa sărată a Mării, de razele ultraviolete ale Soarelui sau de vântul uscat de pe crestele munţilor, cosmeticele bio de pe myorganic.ro vor asigura tenului tău scutul de care are nevoie pentru a nu fi afectat de toate aceste ameninţări vis a vis de sănătatea sa. Şi în mod natural.

Cremele de faţă de pe myorganic.ro sunt concepute special pentru a asigura tenului tău o îngrijire completă şi, în acelaşi timp, o protecţie totală faţă de ameninţările mediului, motiv pentru care tu te vei putea bucura de toate beneficiile sezonului cald fără nicio grijă. Şi fără niciun efect advers. Pentru că oferă pielii tale toţi nutrienţii de care are nevoie, tot aportul de apă şi toţi antioxidanţi de care aceasta are nevoie pentru a înfrunta cu succes orice disconfort termic, toxicsau de orice altă natură. Alege cosmeticele bio pentru a fi pregătit să faci faţă oricărei aventuri. Şi, la fel, şi tenul tău.