blog
DiversePersonale

Coca Cola – O noua viata

ianuarie 31, 2017 By

Coca Cola – O noua viata

Astazi as vrea sa vorbesc putin despre ceea ce fac in afara faptului ca detin  un portofoliu de aproximativ 10 site-uri/bloguri, si cat mi-a schimbat viata acest job. In urma cu 2 ani si ceva m-am angajat pentru prima data in domeniul vanzarilor si am inceput sa comunic pentru prima data cu “clientii”. Primul job a fost sa lucrez ca merchendaizer pentru Pepsi Cola, aproximativ 2 ani de zile am lucrat alaturi de persoane tinere si cu experienta in vanzari de la care am avut mereu de invatat, timpul meu petrecut la Pepsi Cola se scursese asa ca am ajuns sa plec la concurenta, la Coca Cola, foarte multi o sa se intrebe de ce am facut asta? Am preferat sa fac aceasta schimbare deoarece in viata trebuie sa evoluam si trebuie sa facem odata la ceva timp o schimbare in viata noastra.

1424965468821

Coca Cola – O noua viata

Am venit la Coca Cola unde am ajuns sa cunosc ceea ce inseamna termenul echipa si ceea ce inseamna sa fii unit, ii apreciez foarte mult pe colegii mei si tin sa o spun de fiecare data cand am ocazia. Am ajuns intr-o echipa minunata in care am de invatat in continuare, pentru ca omul in viata cat traieste invata. Am invatat multe lucruri noi si diferite la Coca Cola fata de Pepsi si am inceput sa cunosc mult mai multe persoane decat cele cunoscute pana la acea vreme la Pepsi. Probabil va intrebati de ce am folosit termenul merchentaizer si nu am folosit un termen romanesc, acesta denumire o poarta persoana ce se ocupa cu cosmetizarea rafturilor, vitrinelor si adaugarea de materiale pentru promovarea brandului. Multi spun ca firma Coca Cola este doar un loc de munca, dar tin sa va contrazic dupa cum am spus si mai sus, Coca Cola nu este doar un loc de munca, este si o familie alaturi de care te distrezi si inveti lucruri noi.

Cu ce mi-a schimbat Coca Cola viata?

Coca Cola inseamna oamenii din spatele brandului si oamenii care muncesc foarte mult pentru mentinerea acestui brand, Coca Cola fiind la nivel mondial cea mai cunoscuta bautura racoritoare si fiind vanduta in acelasi timp cel mai bine pe piata. Apreciez oamenii cu care lucrez deoarece acestia lucreaza foarte mult si uneori cedeaza dar nu vor sa arate dar in acelasi timp isi revin si o iau de la capat cautand o noua solutie.