tocmania-cizme
FemeiModa

Cizme de calitate pentru o iarnă friguroasă

noiembrie 21, 2017 By

Îți dai seama că iarna e pe punctul de a veni atunci când în oraș deja sunt instalate luminițele de Crăciun. Când acestea sunt deja puse în funcțiune, rămâne doar să mai apară și zăpada și putem spune că iarna a sosit de-a binelea.

Însă, odată cu apariția unui nou sezon, și doamnele trebuie să se reînoiască. În magazine apar noi stocuri de haine adecvate anotimpului cu reduceri și prețuri care le fac cu ochiul! După ce ne-am aprovizionat cu geci groase de iarnă, cu mult fâș și puf ca să fim sigure că gerul nu va ajunge la noi, decidem că este cazul să ne cumpărăm și încălțăminte pe măsură.

Însă vrem să facem o investiție de durată, care să merite. Asta ne spunem de fiecare dată atunci când ne reînoim pentru un nou sezon, însă de cele mai multe ori, peste un an mergem iar la cumpărături. Asta, firește, din mai multe motive. O dată pentru că ne-am plictisit de vechile haine sau nu mai sunt „în trend” și a doua oară pentru că nu mai arată la fel de bine ca atunci când le-am cumpărat.

Același lucru este valabil și cu încălțămintea. Trebuie să fim foarte atenți ca atunci când cumpărăm ceva nou, nu numai că acel lucru trebuie să fie de calitate, dar să ne asigurăm că peste un an nu se va demoda și că putem să-l modificăm puțin pentru a fi în trend cu noile tendințe.

Când vine vorba de încălțămintea pentru sezonul rece, majoritatea femeilor preferă cizmele? De ce? Răspunsul este destul de simplu. În primul rând, cizmele sunt foarte călduroase. În funcție de cât de lungi îți dorești să fie, îți vor ține piciorul în siguranță, ferit de gerul năprasnic de afară. În al doilea rând, acest articol de încălțăminte este cel mai ușor de asortat. Femeile au totdeauna o problemă atunci când vine vorba de asortatul hainelor cu încălțămintea. La cizme munca este foarte simplă. Fie că vrei să te îmbraci cu o pereche de jeanși, fie că vrei să te îmbraci cu o fustă sau rochiță, cizmele sunt potrivite pentru orice.

Cum să-ți alegi cizmele?

Cizmele pe care decizi să le cumperi pentru sezonul ăsta trebuie să îndeplinească o serie de criterii pentru a fi pe deplin potrivite. În primul rând, alege o pereche de cizme cu un număr mai mare. De ce? Pentru că în zilele geroase sigur vei folosi șosete groase și degetele tale au nevoie de puțin loc pentru a se mișca!

Ia-ți cizme a căror talpă să nu favorizeze alunecatul pe gheață. Nu de alta, dar vrei să mergi la serviciu și nu la patinuar. Plus că, o căzătură iarna pe gheață nu este deloc plăcută. Poți să te rănești destul de grav!

Alege o pereche de cizme pe care să le poți purta și la anul. Chiar dacă moda se va schimba, fii creativă și alege ceva care poate fi oricând  în pas cu moda, sau care cu mici modificări poate deveni la modă!