Diverse

Cine ne poate reprezenta cu succes în fața instanței?

decembrie 4, 2019 By

Cu siguranță nu ne dorim să fim partea a unui proces, dar pot interveni situații în viața noastră când trebuie să trecem prin astfel de momente. Pentru că nu ne putem lăsa la voia întâmplării, mai ales dacă rezultatul ne poate influența în mod negativ viața, fie din punct de vedere financiar sau, chiar mai rău, să ne priveze de libertate, trebuie să luăm în calcul colaborarea cu un cabinet de avocatură din București care să ne ofere cele mai bune soluții și avocații cei mai pregătiți pentru a ne reprezenta în fața instanței.

Cum alegem un cabinet de avocatură din București?

Fiind pentru prima dată într-o astfel de situație, trebuie să apelăm la sfaturile unor persoane care au trecut prin astfel de momente sau chiar să începem să căutăm un cabinet de avocatură din București care să ne reprezinte ce încredere. În alegerea noastră trebuie să ținem cont de experiența și vechimea acestui serviciu de pe piață pentru că aceste două aspecte pot influența foarte mult cursul procesului în care suntem implicați.

Într-un cabinet de avocatură din București trebuie să găsim oameni pregătiți care ne pot răspunde prompt la toate întrebările pe care le avem, oameni care să găsească rapid rezolvare la toate problemele noastre și care pot stabili o strategie în funcție de speța în care suntem implicați.

Un cabinet de avocatură din București cu experiență și care este condus de oameni care iubesc această meserie trebuie să fie prezent și în mediul online și să dețină un site bine pus la punct, cu toate informațiile de contact ușor accesibile și cu o gamă variată de servicii. Un exemplu pozitiv care respectă toate aceste criterii este avocat-musat.ro.

Cum trebuie să relaționăm cu avocatul de la Mușat&Parteners care urmează să ne reprezinte?

Din momentul în care ne-am ales avocatul și am stabilit cu acesta modalitatea de plată și perioada pentru care urmează să lucrăm, este important să ne facem o idee despre tipologia acestuia și să învățăm să relaționăm corect. Modul în care purtăm discuțiile cu avocatul nostru poate influența și rezultatul procesului.

Relația avocat – client trebuie să fie bazată pe încredere

Atât clientul, cât și avocatul trebuie să discute cât mai deschis și să prezinte toate aspectele care pot influența direcția unui proces. Așadar, clientul trebuie să-i prezinte avocatului întreaga desfășurare a lucrurilor care a dus la procesul în care este implicat și să-i împărtășească acestuia chiar și detaliile care nu l-ar pune în avantaj. Avocatul are datoria de a-i prezenta clientului strategia pe care urmează să acționeze, dar și toate detaliile favorabile și nefavorabile.

Stabilim modalitatea de plata și suma în momentul în care batem palma

Chiar dacă suntem grăbiți și ne dorim neapărat un avocat bun care să ne reprezinte, nu trebuie să sărim peste capitolul ce privește onorariile avocatului. În funcție de complexitatea cazului și perioada pe care se poate întinde acesta, unii avocați pot percepe plata integrală înainte sau după finalizarea procesului, iar alții pot solicita și anumite bonusuri în funcție de rezultatul procesului.

Fiind un domeniu în care cei care activează nu au foarte multe posibilități de promovare, este important ca un cabinet de avocatură din București să dețină un site foarte bine pus la punct care să vină în ajutorul utilizatorilor pasionați sau care au nevoie de acest domeniu.