DiverseInteresanteITPersonale

Cele mai utile 3 accesorii pentru laptop

februarie 27, 2018 By

Cele mai utile 3 accesorii pentru laptop

Laptopul a fost initial un device util pentru cei care calatoresc si pentru cei al caror job presupune sa lucreze pe teren. Dar in ultima vreme, din ce in ce mai multa lume opteaza pentru laptopuri in defavoarea PC-urilor deoarece mobilitatea este un atu chiar si in casa – daca vrei sa te uiti la un film in pat, iar apoi sa asculti muzica in bucatarie nu mai e nevoie sa muti unitatea centrala, monitorul, tastatura si asa mai departe.

Iar odata cu aparitia unei game variate de accesorii pentru laptop, folosirea acestora este acum si mai facila. Iata cateva exemple:

 

Carcase din plastic antisoc

Accidentele i se pot intampla oricui – indiferent cat de multa grija ai avea atunci cand iti muti laptopul dintr-o parte in alta, este de ajuns un scurt moment de neatentie pentru a-l scapa pe jos sau a-l lovi de un perete. De aceea este recomandat ca prima investitie dupa achizitionarea unui laptop sa fie intr-o husa de plastic, preferabil antisoc.

In acest fel laptopul tau va fi protejat, iar modelul din imagine are si avantajul unor picioruse pliabile, ce pot fi folosite pe fost de stand pentru o experienta cat mai buna la utilizarea laptopului.

Tastatura si mouse wireless

Nimic nu e mai enervant decat sa iti asezi laptopul pe o masuta, sa te faci comod in pat, sa pornesti un film si apoi sa fii nevoit sa te ridici pentru a pune filmul pe pauza pentru ca iti suna telefonul. Dar, cu ajutorul unei tastaturi si al unui mouse wireless, nu este nevoie sa te ridici pentru a controla laptopul, si poti chiar sa cauti un filmulet amuzant pe YouTube sau sa scrii un email fara a parasi confortul patului tau.

 

Cele mai utile 3 accesorii pentru laptop

Husa pentru transport

Daca intri in categoria acelor oameni pentru care au fost inventate laptopurile, adica cei care sunt mereu in miscare si sunt nevoiti sa lucreze in masina, intr-o cafenea sau intr-o intalnire business atunci trebuie sa ai o husa pentru laptopul tau.

Cu ajutorul husei il vei proteja de praf, vant sau ploaie si il vei transporta cu stil oriunde ai merge.

 

Intra acum pe site-ul Magline pentru o gama larga de accesorii pentru laptopul tau!