Personale

Cele Mai Tari Piese Vechi

ianuarie 2, 2011 By

Dupa mine cele mai tari trupe au fost LA SI Body&Soul.Unii nu cred ca au auzit de ele ca sunt vechi,eu totusi am auzit si imi place cum cantau ar fi foarte frumos daca sar reuni din nou cele doua trupe si ar lua fata lui Salam,Guta si Vijelie…

Trupa LA:

Trupa L.A. s-a infiintat in anul 1998, toti trei membrii fiind colegi de scoala in Constanta si buni prieteni. Formatia a avut succes inca de la lansarea primei lor melodii, “Femeia”, ce a creat isterie in randul domnisoarelor, care nu au ramas indiferente la farmecul si talentul celor trei baieti.

Trupa Body&Soul:

Trupa Body & Soul a fost formata la inceput de catre Laurentiu, Bogdan, Florin si George.

Laurentiu este nascut in zodia scorpionului si cea mai mare dorinta a lui este sa poata sa zboare fara aripi. Îi place foarte mult fotbalul, iar cintaretul preferat este Eminem. Spune despre el ca este simpatic, atent cu fetele, sufletist, incapatanat si ambitios.

Florin s-a nascut in Bucuresti, la 1 iulie 1975, este rac, are parul blond si ochii albastri. I-ar placea sa-si petreaca o seara cu Janet Jackson. Spune despre el ca este timid, melancolic si inimos. Idolul sau dintotdeauna este Michael Jackson, iar filmul preferat – Titanic.

George e nascut la 14 ianuarie, 1975 in Bucuresti. Crede in proverbul romanesc “nu lasa pe maine ce poti face azi”. Se caracterizeaza ca fiind imprastiat, mereu pe fuga, perseverent, flexibil.

Bogdan a venit pe lume in Bucuresti, la 17 august 1976. Se caracterizeaza ca fiind realist, luptator, modest, util si greu de ucis (toate seriile). Ii place sa stea in mijlocul naturii. Primul album al trupei a fost lansat in 1999 si se numeste “Pot sa-ti dau”. A urmat “Super” si “Trup si Suflet”.

Bogdan a parasit trupa Body and Soul.