Femei

Cele mai importante fotografii din ziua nunții

mai 27, 2019 By

Cu siguranță, nunta este unul dintre cele mai importante momente din viața fiecărui om, dar mai ales din viața de cuplu. Este normal să-ți dorești să ai cele mai frumoase fotografii și videouri de la nunta ta, pe care să le revezi ori de câte ori ți se face dor. Pentru a avea parte de aceste amintiri ai nevoie de un fotograf profesionist care să-ți ofere un pachet foto-video calitativ și frumos făcut. În acest articol vei găsi informații despre cele mai importante fotografii pe care trebuie să le faci în ziua nunții. Un fotograf Bucuresti cu siguranță va știi deja că aceste cadre sunt obligatorii.

Orice poveste are un început, un cuprins și o încheiere, iar albumul foto trebuie să cuprindă toate aceste momente.

A fost odată…Cele câteva fotografii care descriu povestea dimineții evenimentului și detaliile pe care mireasa, prea emoționată sau în lumea ei de vis, nu le poate vedea: agitația din jurul ei,  privirea pe care o are în ochi când își privește rochia, mama care își strânge mâinile, tata cu lacrimi sau mândrie în ochi, liniștea lumii care parcă își ține respirația până mireasa îmbracă rochia.

 Portretele de familie. Pentru cei doi separat cu familiile din care vin și împreună, o mare familie reunită de emoția unei zile speciale. De cele mai multe ori, o fotografie clasica tip portret cu ei 4 sau 6, pentru părinți poate fi cea mai importantă. Și cu siguranță unul dintre tablourile de după nuntă va conține această poză. Desigur, fotografia aceasta de suflet conține uneori și bunicii. trei generații care au cunoscut și celebrează dragostea și sensul familiei.

Portretele tinereții . Spre deosebire de cele de mai sus, pregătirile alături de domnișoarele de onoare și cavaleri în cazul mirelui sunt momente de amintiri haioase sau cu adevărat expresii ale unei părți din viață care va rămâne neschimbată în portret. Și peste ani, vei putea spune că prietena ta cea mai bună, atât de departe acum a fost lângă tine.

Portretele mirilor sunt la fel de importante. Emoțiile, nerăbdarea, iubirea, toate acestea sunt cuprinse armonios în aceste portrete. De asemena, pozele de la mare întânlire, când mirele își găsește mireasa sunt la fel de speciale.

Momentul regilor. La biserică sau locul de oficiere a cununiei religioase, chiar dacă sunteți religioși sau nu, trebuie realizate cadrele care arată momentul când deveniți, unul pentru altul, conform tuturor legilor și obiceiurilor, TOTUL.

 Locul poveștii. Peste ani, o să uiți că mov a fost culoarea ta preferată și paradisul în care ați dansat prima dată ca soț și soție, sau că ați ales căldura unor aranjamente naturale. Pentru asta, datoria unui fotograf profesionist este să descrie scena unde voi ați fost actorii principali.

Dansul. Poate unul dintre cele mai greu de fotografiat momente, mișcarea constantă și emoțiile fiind de multe ori piedici pentru mulți fotografi. Dar asta nu este o scuză, nu se poate spune că pozați doar înainte de a începe dansul sau la final și că restul este surprind de video. Nu, trebuie să existe acea fotografie care inspiră mișcare, dedicare, celebrare prin dans într-o atmosferă care vă completează.

Ai grijă de amintirile tale, iar pentru asta asigură-te că fotograf Bucuresti are suficientă experiență și că nu va pierde niciun moment. Este foarte important să comunici cu un fotograf profesionist, atât despre poze cât și despre pachetul foto-video nunta.