Moda

Cele mai frumoase verighete

martie 18, 2019 By

Sunteţi pe punctul de a vă căsători şi a venit timpul să planificaţi fiecare detaliu în parte? Ştim bine că atunci când vorbim despre o căsătorie orice detaliu este foarte important, dar mai ales atunci când vorbim despre verighete. Modelul acestora trebuie să fie ales bineînţeles în funcţie gusturile dumneavoastră şi ale partenerului dumneavoastră, însă trebuie să ţineţi cont de faptul că este necesar ca modelul verighetelor să se potrivească amândurora.

Astfel, dacă sunteţi fani înrăiţi ai aurului sau pur şi simplu doriţi ca verighetele dumneavoastră să fie din aur, este necesar să treceţi pe la Magazinul de verighete, unde veţi găsi cele mai speciale modele de verighete din aur, atât simple, cât şi elegante, care se potrivesc perfect fiecărui cuplu. Modelul verighetelor poate fi însoţit sau nu de un diamant, însă magazinul de verighete oferă şi posibilitatea modificării acestora după dorinţele dumneavoastră, astfel încât verighetele să fie deosebit de placate ochiului şi bine înţeles după placul dumneavoastră. În ceea ce priveşte modificările menţionate, trebuie să precizăm faptul că acestea sunt legate în principiu de: culoare, lăţime, pietre şi diamante.

În funcţie de dorinţele dumneavoastră acestea pot fi gravate aşa cum vă doriţi dumneavoastră. Aşadar, la achiziţionarea oricărei perechi de verighete veţi beneficia gratuit de: gravură realizată cu laser, cutie pentru biserică şi nu în ultimul rând o garanţie a verighetelor de 12 luni.

În ceea ce priveşte fabricarea acestora utilizăm cele mai noi tehnologii, care nu conţin metale toxice pentru organism. Dacă preferaţi aurul alb, Magazinul de verighete utilizează doar aur alb în masă, întrucât acestea vor rămâne albe pentru totdeauna şi nu bijuterii rodinate care se vor decolora de-a lungul timpului.

Pentru detalii suplimentare cu privire la produsele realizate de magazinul nostru de bijuterii ne puteţi contacta la numărul de telefon afişat pe site-ul nostru, sau la adresa de e-mail. De asemenea, vă puteţi inspira şi delecta în acelaşi timp vizionând câteva din modelele de verighete din aur realizate de noi, modele pe care le puteţi vedea pe pagina noastră de facebook.