Interesante

Cele mai bune camioane second hand la cel mai bun raport pret/calitate!

ianuarie 30, 2019 By

Pe langa o buna organizare cel mai important aspect pentru orice afacere din domeniul transporturilor, il reprezinta cel al utilajelor folosite. In cazul de fata este vorba despre camioane, acestea fiind poate cel mai important mijloc prin care firmele de transporturi isi desfasoara activitatea.

Cea mai buna solutie de la noi pentru micii investitori, este reprezentata de Camioane.Scania.ro. Acesta este un site unde cativa dealeri seriosi si care tin la calitatea serviciilor, se ocupa de vanzarea de camioane Scania si nu numai.

Dupa cum sugereaza denumirea site-ului, pare ca Scania este marca de camioane ce se comercializeaza aici, insa nu este deloc asa. Cei de la Camioane.Scania.ro au dorit ca toti potentialii clienti sa gaseasca in ei solutia, prin vehicule si autovehicule diverse, astfel incat fiecare sa isi poata alege exact ceea ce doreste si are nevoie mai mult pentru afacerea sa. Scania, Man, DAF, Renault, Mercedes, Iveco, Volvo, Kogel, sunt camioanele ce pot fi cumparate prin intermediul celor de la Camioane.Scania.ro.

Pe site nu este prezenta doar categoria de camioane, ci inca doua categorii mari si tari sunt disponibile pentru cei interesati, cap tractor si semiremorci, aceleasi marci de autovehicule si vehicule fiind cuprinse si aici. Astfel peste 200 de camioane second hand va asteapta pe Camioane.Scania.ro, gata sa fie puse la treaba pentru o afacere profitabila.

De exemplu daca sunteti in cautarea unui cap tractor MAN, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul acestora, dupa care sa selectati filtrele de cautare astfel incat rezultatele gasite sa fie exact cele dorite in functie de necesitati si nevoi. Producator, model, pret, km, anul fabricatiei si asa mai departe, acestea fiind doar cateva dintre filtrele pe care le puteti aplica.

Este de mentionat faptul ca la cumpararea unui camion prin Camioane.Scania.ro, veti beneficia de garantia Scania, programul de reparatii si intretinere fiind oferit intr-un pachet complet de asistenta. Astfel veti putea sta fara griji, primind disponibilitate maxima dar si costuri reduse. In plus, pe langa posibilitatea de a cumpara un camion second hand, exista si posibilitatea de a inchiria, asa ca pentru toate detaliile necesare despre serviciile oferite de Camioane.Scania.ro, va invit sa accesati site-ul acestora pentru a va documenta imprealabil.