tipuri-de-pariuri-superbet
JocuriSEOstiati ca?Website

Cele mai apreciate tipuri de pariuri la SuperBet

octombrie 2, 2020 By

Superbet este o agenție de pariuri pe care o vei găsi atât în mediul online cât și în sediile stradale. Este o casă de pariuri care se află în top în România datorită serviciilor profesioniste pe care le oferă clienților și datorită numeroaselor tipuri de sporturi și pariuri pe care le poți plasa. Superbet oferă o gamă largă de pariuri pe majoritatea sporturilor și o să îți prezint mai jos cele mai populare și apreciate tipuri de pariuri de la ei colectate din mai multe pareri Superbet.

DNB WINNER

Bineînțeles că primele pariuri pe care le găsești sunt pe sportul preferat de toată lumea, fotbalul. Pariurile pe fotbal sunt foarte diversificate la Superbet. Aici vei găsi pariuri de tipul 1×2, pe handicapuri, pe primele 10 minute sau DNB Winner. Pariurile de tip 1×2 sunt pariurile care se pasează pe câștigătorul meciului sau pe egal. Pariurile pe handicap sunt pariurile în care unei echipe i se alocă fie un avantaj, fie un dezavantaj de goluri.

La pariul pe primele 10 minute vei miza pe echipa care conduce în minutul 10 sau pe egalitate. Un pariu special pe care îl regăsim la Superbet este pariul “DNB WINNER”. Acesta este un pariu special în care poți paria pe victoria unuia dintre competitorii evenimentului, iar în cazul în care evenimentul se încheie cu egal vei primi o cota de 1.

Pariul pauză-final este prezent la Superbet, acesta însemnând parierea pe rezultatul corect atât la pauză, cât și la final. O alta variantă a acestui tip de pariu este pariul pauză sau final în care trebuie să preconizezi rezultatul unuia dintre cele două momente ale meciului.

Succesiune de evenimente

La Superbet regăsim pariuri pe fotbal precum “succesiune de evenimente”, care înseamnă parierea pe câștigătorul meciului și pe numărul de goluri înscrise, pariuri pe primul gol în care preconizezi echipa care va înscrie primul gol sau pariuri pe total goluri din meci.

De asemenea, unele dintre cele mai apreciate tipuri de pariuri sunt și pe tenis. Aici vei regăsi pariuri ca rezultat final, primul set, al doilea set, handicap la game-uri sau total game-uri. Poți opta pentru pariuri pe scor corect, pariuri pe minim un set sau două și pariuri break în primul set.

Nu sunt excluse nici pariurile pe hochei pe rezultat final sau pe perioade și handicapuri. Pariurile apreciate aici sunt victorie sigură, victorie triplă și succesiune de evenimente.

Pariurile pe NBA sunt și ele foarte apreciate fie că vorbim de pariuri pe rezultat final, handicapuri sau total puncte.

Toate aceste tipuri de pariuri sportive le vei găsi în oferta Superbet.