Interesante

Ceasuri copii

octombrie 25, 2018 By

Ceasuri copii

Ceasurile pentru copii reprezinta o categorie separata pe intreg segmentul pietei de ceasuri. Copiii reprezinta categoria care necesita o atentie deosebita. Preferintele gustului copiilor, spre deosebire de adulti, nu se pot limita la mai multe stiluri si pot fi incluse in cadrul mai multor colectii. Ele nu depind de tendintele modei, care sunt dictate de spectacole de moda. De aceea, principala sursa de inspiratie a designului pentru ceasuri copii, sunt desenele animate, filme pentru copii si personaje de basme, jocuri pe calculator si povesti Disney. Considerand ca acestea nu sunt valori absolut constante, atunci designul ceasurilor pentru copii se face printr-o munca asidua si continua.

 Pentru a-ti multumi copilului iubit cu un cadou sub forma de ceas de mana, trebuie sa iei in considerare in mod clar, zona de interes a copilului. Al doilea aspect este varsta lui. Daca modelele luminoase, decorate cu imaginea personajelor de desene animate, sunt potrivite pentru copiii de varsta scolara primara, atunci ceasul pentru un adolescent ar trebui sa fie cat mai apropiat de modelele adulte. De asemenea, este important sa tii cont de sexul copilului. Versiunea pentru fete  este reprezentata de ceasuri in culori luminoase, cu ornamente florale sau decorate cu pietre, iar pentru baieti, ceasurile ar trebui sa sublinieze masculinitatea.

Ceasuri unisex

Ceasurile unisex reprezinta eleganta femeii si soliditatea barbatului intr-un singur produs. Stilul original recunoscut si designul futurist al unor astfel de ceasuri unisex difera in functie de preferintele proprietarilor lor. Daca doresti sa te apropii de varful mondenitatii moderne, distrugand stereotipurile, atunci alege un ceas unisex extraordinar. In magazinul online, poti alege dintr-o paleta larga de solutii stilistice, culoare si functionalitate.  In categorie exista urmatoarele modele: ceasuri rezistente la soc cu cadran electronic, ceasuri elegante cu o curea din metal, ceasuri clasice cu bratara din piele si polimer, ceasuri smart casual cu curea din piele brevetata si corp stralucitor etc. Ceasurile unisex pentru sportivi pot fi folosite sub apa si in orice conditii extreme. Pentru a cumpara cu succes un ceas de mana unisex, intra in magazinul online de ceasuri de mana, compara modelele si apoi alege produsul care te avantajeaza cel mai bine.