blog
Diverse

Ceasul – un accesoriu important pentru persoanele care tin la punctualitate

iunie 12, 2017 By

Recunosc faptul ca nu imi plac persoanele care nu sunt punctuale. Si, din moment ce nu imi plac astfel de persoane, fac tot ce pot pentru a fi o persoana cat mai punctuala. Mereu am grija cum ma organizez astfel incat sa fac lucrurile la timp si sa ajung la timp atunci cand trebuie sa ma intalnesc cu cineva sau sa merg intr-un anumit loc.
Ce ma ajuta sa fiu atat de organizata? In primul rand faptul ca folosesc cu adevarat ceasul pe care il am. Mereu ma uit la ceas si incerc sa fac totul la timp. Cand cumpar ceasuri demana nu le cumpar ca simple accesorii. Pentru mine ceasul este un accesoriu cat se poate de folositor. Si, sa va zic un mic secret. Mereu imi fixez ceasul cu 5 minute inainte. Astfel stiu ca ma incadrez in timp si mai bine.

Ceasul este primul lucru pe care trebuie sa-l achizitionezi atunci cand vrei sa fii o persoana punctuala. Eu imi cumpar ceasuri dama online, de pe Ceasmania.ro. Aici gasesc cele mai frumoase ceasuri si preturile chiar sunt convenabile.
Pentru a fi punctuala nu conteaza doar ceasul. Multe persoane folosesc ceasul, dar nu au nici o treaba cu punctualitatea. Pentru a fi o persoana punctuala mereu imi fac si o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le fac. Le notez in ordinea prioritatii lor si imi iau suficient timp pentru a le face pe toate si pentru a ma asigura ca nu sunt mereu pe fuga.

Nu stiu cum e pentru tine, dar pentru mine punctualitatea este deosebit de importanta. Si cred ca asa ar trebui sa fie pentru oricine. Si, daca nu e asa, incearca sa faci o schimbare. Incepe aceasta schimbare prin a-ti cumpara un ceas. E un prim pas important, daca vrei sa fii o persoana punctuala.