blog
Interesante

Ceasmania.ro corecteaza neajunsurile noului reciver

martie 13, 2018 By

Uneori doi parinti batrani se poarta ca niste copii si trebuie sa dovedesti multa iubire fata de ei sa nu se supere din orice sau sa-i ajuti sa treaca peste frustrari.

Asa sunt si parintii mei si acum rolurile s-au inversat. Cand eram copil, asteptam ca ei sa ma ajute si sa-mi faca dreptate cand consideram ca sunt nedreptatita, acum ei ma cred atotputernica.

Parintii mei adora sa se uite la televizor, iar cand reciverul s-a ars, m-au sunat sa rezolv problema. Peste 3 zile aveau un reciver modern, dar m-au sunat din nou sa se planga la mine:

-Nu mai are ceas si noi de unde sa stim cat este ora? Scrisul acela mare si rosu ne ajuta.

S-au plans o jumatate de ora, iar eu i-am ascultat, apoi le-am explicat ca nu fac eu recivere cu ceas, iar cele moderne nu mai au aceasta functie.

Le-am simtit amaraciunea in glas, apoi m-au gandit la o solutie.

Le voi cumpara ceasuri elegante, frumoase, rezistente si usor de citit de pe Ceasmania, mai ales ca stiu cat de mul si-au dorit in tinerete sa aiba ceas de mana si cum nu si-au permis sa cumpere unul.

Mai intai fac un popas la ceasuri dama, iar criteriile pe care le aplic in alegere sunt:

-fara bratara metalica, fiindca mama are reumatism, ci neaparat sa aiba curea din piele fina, naturala.

-caracterele de pe ecran sa poata fi citite cu usurinta

-sa fie un ceas original, nu unul banal!

Pentru mama sunt dispusa sa dau oricat pentru un ceas cu care sa se mandreasca.

Iata-l! Cureaua este din piele de aligator, rezerva de energie este suficienta pentru 38 de ore, iar pe cadran anumite numere (indicatorii orelor) sunt din diamante.

Ceasul de dama Mont Blanc Boheme 111055 costa 12 061 lei, probabil cat zeci de recivere vechi.

Voi cauta cu acelasi interes si printre ceasuri barbati un exemplar de lux pentru tatal meu, fiindca, dragi de ei, mi-au dat viata si m-au crescut cu multa iubire amandoi.

Ceas barbatesc Mont Blanc 4810 Orbis Terrarum 115071 arata fabulous, iar tatal meu isi va admira mult timp incheietura. Cureaua fina din piele neagra se asorteaza desenul cadranului care imita harta lumii, de fapt ceasul afiseaza ora pe glob, iar cureaua este tot din piele de aligator ca al mamei, sa nu se supere niciunul, fiindca la batranete oamenii redevin copii.