DiverseFemei

Ce vibrator să-i faci cadou în funcție de personalitatea și experiența ei

octombrie 31, 2017 By

Ce vibrator să-i faci cadou în funcție de personalitatea și experiența ei

Toată lumea știe că jucăriile sexuale pot alunga monotonia din dormitorul oricărui cuplu. Tocmai de aceea, vibratorul, de exemplu, este cea mai populară jucărie la care se apelează atunci când partenerii trec printr-o perioadă mai puțin satisfăcătoare din punct de vedere sexual. De asemenea, tot pentru vibrator optează și cuplurile fericite, dar dornice să experimenteze mai mult.

Așadar, și la bine, și la rău, vibratorul este jucăria preferată a cuplurilor.

Te-ai fi gândit că este folosit cu preponderență de către persoanele fără partener? Nici vorbă. Iar explicația pentru care lucrurile nu stau cum ai fi crezut este destul de simplă.

În primul rând, nu toate cuplurile sunt deschise să folosească jucării sexuale, iar cele care vor să o facă încep cu cea mai populară și mai veche din lume, considerând că restul jucăriilor fac parte, mai degrabă, din următorul nivel.

De altfel, este interesant și modul în care cuplurile își cumpără primul vibrator. În general, această sarcină cade pe umerii bărbatului, chiar dacă partenerii ajung împreună la ideea achiziționării unei astfel de jucării și, de fapt, femeia e cea care se va bucura cel mai mult de ea.

Mai există, însă, și situația în care vibratorul își face loc în viața de cuplu din inițiativa partenerului, sub forma unui cadou pentru iubita sa. Și este o situație destul de des întâlnită.

Așadar, foarte mulți bărbați încearcă să caute vibratorul potrivit pentru partenerele lor, însă nu știu în baza căror criterii să aleagă o astfel de jucărie.

De aceea, am pregătit câteva sfaturi care îi vor ajuta pe aceștia să aleagă vibratorul perfect în funcție de personalitatea și experiența iubitei!

Partenera cuminte

Vibratorul perfect pentru acest tip de parteneră este cel tradițional. Mărimea lui nu trebuie, în niciun caz, să o depășească pe cea medie, pentru că, mai mult ca sigur, ar considera că ai întins coarda. Însă, cu o jucărie simplă, fără prea multe lucruri sau funcții ieșite din comun, poți merge la sigur. Eventual alege ca vibratorul să fie confecționat dintr-un material special pentru jucării sexuale (da, s-a inventat așa ceva!), pentru că flexibilitatea și aspectul realistic (în cazul celor în formă de penis natural) ar ajuta-o să se simtă în largul ei. De asemenea, din punct de vedere al culorii, alege cea mai simplă variantă posibilă – eventual chiar nude sau ceva cât mai apropiat de culoarea pielii tale.

Partenera curioasă

Cu sau fără experiență, dacă știi că partenera ta este curioasă să încerce lucruri noi, atunci nu ai de ce să te temi și poți să-i faci o surpriză plăcută, cumpărându-i vibratorul rabbit, sau vibratorul iepuraș, cum îl mai numesc românii. Este tipul de vibrator care, în timpul penetrării, are grijă și de stimularea clitorisului.

Partenera îndrăzneață

În cazul acesteia poți opta pentru un vibrator ceva mai mare și poți merge pe culori precum roz, de exemplu! Sau, dimpotrivă, poți alege un mini vibrator – în formă de microfon sau în formă de ruj – care poate fi prins la brelocul cheilor fără ca nimeni să-și dea seama despre ce e vorba!

Partenera experimentată

Ei bine, în cazul partenerei experimentate, poți îndrăzni să alegi un vibrator negru, de exemplu, unul cu două sau trei capete sau chiar unul care imită dubla penetrare, dedicat și sexului anal.

Orice ai alege, cel mai important este să fie potrivit pentru voi și plăcerile voastre, astfel încât să vă bucurați de acea jucărie la maximum! Nu uita, de asemenea, nici de importanța lubrifianților, dar nici faptul că, după ce se va încheia distracția, veți avea nevoie de o soluție de curățare a jucăriilor sexuale. Spor la cumpărături!