Ce trebuie sa stii despre statiile de osmoza inversa
Apa de la robinet trebuie sa fie cat mai curata pentru a te asigura ca in cazul consumului acesteia nu iti vei afecta sanatatea. Iar filtrele de apa reprezinta principala solutie pentru o apa cat mai pura.
Filtrele de apa cu osmoza inversa
O statie osmoza inversa este un sistem de filtrare complet, fiind cel mai performant astfel de sistem de pe piata.
Filtrele de apa cu osmoza inversa sunt folosite pentru a elimina sedimentele, clorul si alte elemente chimice mai putin sanatoase. De asemenea, o astfel de statie ajuta si la filtrarea nitratilor, nitritilor si a unor compusi chimici precum pesticide sau insecticide.
Sistemele de filtrare cu osmoza inversa se gasesc in 2 variante – cu sau fara pompa de presiune inclusa. Iar alegerea variantei ideale se face in functie de presiunea cu care intra apa in instalatia respectiva. Daca aceasta nu este de minim 2 bar, atunci trebuie sa achizitionezi un sistem care sa aiba inclusa pompa de presiune.
Statiile de osmoza inversa exista in diferite modele si cu multiple caracteristici, in functie de nevoile si bugetul fiecarei persoane. Poti alege dintre sisteme de filtrare cu osmoza inversa cu 5 sau 6 stadii de filtrare sau care au cartus de remineralizare a apei in mod simplu sau cu adaugare de calciu.
Membrana de osmoza inversa cu o valoare de 0.0001 microni ofera o apa pura si curata, eliminand impuritatile organice ori anorganice. Aceasta poate filtra pana la 189 litri de apa pe zi si te protejeaza impotriva substantelor nedorite din apa – fier, sodiu, mercur, zinc, hidrocarburi, azotati, clor, sulfati, virusuri sau bacterii.
Membrana de osmoza inversa se potriveste perfect cu sistemele de osmoza inversa.
Daca esti decis sa investesti intr-un sistem de filtrare cu osmoza inversa si nu stii ce model va face fata cat mai bine nevoilor tale, poti cere sfatul unor persoane specializate.
Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest