blog
Personale

Ce sunt aparatele de aer conditionat convertibile?

ianuarie 20, 2016 By

Cu totii dorim sa beneficiem de confort sporit in propria locuinta, sau in biroul unde lucram. Ce se intampla insa daca nu avem la dispozitie un spatiu mai larg pentru instalarea acestora? Problema spatiului poate fi, din fericire, rezolvata cu usurinta, prin folosirea unor aparate de aer conditionat model convertibil sau daca instalam o caseta tavan. In catalogul nostru online de produse, veti gasi oferte de la marci precum Daikin, Fujitsu, Osaka, Hokkaido, Yamato sau LG, care sunt cele mai populare pe piata in momentul actual.

Aparatele de aer conditionat convetibile reprezinta o alternativa eficienta, atunci cand nu dispunem de un spatiu foarte mare. Din acest motiv, ele constituie alegerea nr.1 cand vine vorba de a impaca problema spatiului cu latura estetica. Sistemele de aer conditionat din clasa caseta de tavan pot fi ajutorul de care ai nevoie pentru a crea si mentine o atmosfera placuta in orice incapere. Unitatile aferente fiecarui model sunt considerabil de dimensiuni mai mici, avand totodata un design modern, impecabil.

Curatarea acestor aparate se realizeaza identic cu masurile luate si in cazul celorlalte tipuri de sisteme. Aerul din interior este racit in mod uniform, pe timpul lunilor mai calduroase, si incalzit in mod eficient cand temperaturile incep sa inregistreze scaderi. Unele tipuri de aparate au avantajul ca pot regla directia aerului, permitand un flux de aer direct sau indirect, in functie de preferintele fiecaruia, evitandu-se concomitent formarea unor curenti reci care ar putea pune in pericol sanatatea.

In caz ca va confruntati cu problema spatiului in locuinta dumneavoastra, puteti opta si pentru o alta alternativa, la fel de eficienta: aer conditionat mobil.

Numele spune tot, acest aparat putand fi mutat la nevoie dintr-o incapare in alta. Singurul dezavantaj ar fi ca, in acest caz, trebuie sa asigurati o fereastra de evacuare pentru furtunul de aer cald. Noi va recomandam sa studiati ofertele disponibile in magazinul nostru online, si sa va bucurati de confortul si ambianta relaxanta pe care aceste aparate moderne o pot aduce in viata fiecaruia.