Imobiliare

Ce sa alegi între mobila standard și mobila la comanda pentru o bucatarie de vis?

ianuarie 29, 2020 By

Îți dorești o bucătărie de vis în care să-ți fie drag să petreci timpul gătind sau servind masa alături de cei dragi? Alege Arta Mobilei și personalizează-ți locuința cu cele mai rezistente și estetice piese de mobilier!

Locuința ta este cea mai importantă pentru familia ta și viitorul acesteia. Avem nevoie de confort pentru că acasă este locul în care ne simțim cel mai bine și în care percepem relaxarea în adevăratul sens al cuvântului. Pentru un astfel de efect avem nevoie de niște decizii asumate și de un partener de încredere, cu experiență, care poate pune cap la cap toate preferințele noastre în materie de mobilier.

Chiar dacă îți dorești să termini de amenajat într-un timp cât mai scurt locuința, deciziile luate sub presiunea timpului ne pot afecta pe termen lung. O astfel de investiție trebuie să fie făcută în urma unei perioade de documentare asupra materialelor cele mai potrivite, dar și a combinațiilor de culori care îți pot transforma spațiul de gătit într-o adevărată piesă de artă. Și dacă tot am pomenit de artă, care alt partener poate fi mai potrivit decât Arta Mobilei?

Personalizează-ți bucătăria cu mobilier la comandă de pe site-ul arta-mobilei.ro

Stabilim o amenajare atunci când suntem absolut plictisiți de modul în care arată locuința noastră, iar astfel de sentimente nu trebuie să fie prezente în aceeași propoziție cu “acasă”. Aici este locul în care îți conturezi cele mai frumoase amintiri, în care servești masa cu partenerul tău de viață și cu cei mici, dar și în care vă povestiți cele mai interesante lucruri care vi s-au întâmplat în ultimul timp. Cum poate fi o astfel de încăpere amenajată comun?

Fiecare familie este deosebită prin modul ei de a fi, prin obiceiuri, prin necesități, prin planuri. De aceea, piesele de mobilă de bucătărie modernă reprezintă alegerea potrivită pentru fiecare familie tânără care are nevoie de confort și liniște.

Profesioniștii din acest domeniu ne pot oferi sfaturi utile, mai mult tehnice, căci la design trebuie să ne alegem singuri materialele și culorile pentru care optăm. Totuși, sfaturile acestora sunt importante deoarece clienții pot fi grăbiți de cele mai multe ori și nu iau în considerare și aspectele care pot influența durata de viață a unui mobilier de bucătărie.

Avem nevoie de cât mai multe spații de depozitare în bucătărie și în funcție de timpul pe care îl alocăm gătitului, de materiale mai rezistente care să reziste eventualelor accidente din această încăpere. Unele rafturi ale mobilierului în serie sunt prea mici pentru nevoile noastre, pot avea uși care în funcție de spațiul de care dispunem nu se deschid complet, rafturi prea înguste sau alte detalii care nu se potrivesc bucătăriei noastre. Pentru toate acestea, dar și multe alte aspecte, mobilierul la comandă este alegerea potrivită.

Cu o experiență bogată și cu o pasiune care este evidențiată în fiecare produs, Arta Mobilei activează în acest domeniu încă din anul 2007, iar numărul clienților mulțumiți crește de la o zi la alta.