DiverseInteresantePersonale

Cauti videograf profesionist pentru nunta?

august 2, 2018 By

Madvideo te rezolva imediat!

Este vara iar, pe langa vacante si alte distractii, este si perioada cea mai dorita pentru nunti.

De cand incepe sezonul estival, echipa Madvideo este in alerta datorita faptului ca reputatia lor, aceea de a fi cei mai buni, s-a raspandit precum un foc salbatic iar acum toti doresc sa aiba parte de serviciile lor.

Dar, fiind o echipa de profesionisti, Madvideo gaseste solutii pentru orice problema si garanteaza ca isi vor onora toate comenziile. Avand 14 membri, comenzile se pot imparti usor iar clientul poate avea posibilitatea de a alege videograful dorit.

Deci, daca vei cauta videografi profesionisti nunta, nimic mai simplu! Intra pe lobby-ul Madvieo pentru a selecta artistul cu care doresti sa cooperezi.

Fie ca doresti ca Madalin Dumitru, fondatorul firmei Madvideo, sa captureze cele mai frumoase emotii pe pelicula sau pe unul dintre numerosii sai colegi cum ar fi Sorin, Claudiu, Dan sau Valentin, poti face oricand o solicitare prin intermediul site-ului lor Madvideo.ro .

Desi programul lui Madalin este foarte incarcat, zilele cand este disponibil nu sunt excluse. Madalin este un artist desavarsit care a redefinit arta videografiei in Romania. Serviciile sale sunt cerute atat in tara cat si peste hotare, in toata Europa.

Dispune de aparatura de ultima generatie si este dispus sa va ofere filmari de o calitate superioara!

Serviciile oferite de Madalin includ proiect video Prewedding sau Thrash the dress, poate interveni cu o macara pentru a captura scene mai dramatice si, la cererea clientului, se poate suplimenta proiectul cu inca un videograf.

Totul pare desprins dintr-un studio de la Hollywood. Madalin este un profesionist desavarsit care va fi trup si suflet in fiecare moment al nuntii.

Pentru a trimite o solicitare pe site-ul Madvideo, clientul trebuie sa selecteze data si locatia ca apoi sa aleaga videograful cu care doreste sa colaboreze pentru a fi verificata disponibilitatea.