Interesante

Cauti un magazin online cu antichitati? Iata recomandarile noaste

iunie 27, 2019 By

În magazinul ArtAntik, un magazin antichităţi online, sunteți înconjurați de o selecție de bijuterii de colecţie, galerii de arta frumoasă colecţie de mobilier antic, de iluminat și obiecte de artă, o galerie largă pentru cei care caută inspirații și eleganță pentru interiorul lor. Colecția noastră include elemente atent selectate din epoca trecută, lucrări realizate manual de către meseriași și profesioniști, pentru a se asigura că fiecare obiect este original și iconic al perioadei sale. De asemenea, în cadrul aceastei secțiuni veți găsi acele obiecte speciale ideale pentru a finaliza o cameră formală, un palat luxos, un birou opulent, dar și perfect pentru a îmbogăți un salon modern sau o sală contemporană. Variantele în această situație sunt multiple.

Întrebări precum “Ce este arta?” și “Care este funcția artei?” sunt relativ noi. Crearea unei arte care contrazice așteptările spectatorilor și convențiile artistice este un concept cu totul modern. Cu toate acestea, artiștii din toate epocile sunt produse ale culturilor lor relative și perioadelor de timp. Tocmai de aceea vă invităm să găsiţi răspunsul la aceste întrebări accesând site-ul artantik.ro.

Obiecte precum sculpturile antice originale sunt piese decorative pentru orice interior. În galeria noastră de obiecte antice veți găsi o gamă largă de piese unice alese din punct de vedere profesional din anii 1700 până la mijlocul secolului al XX-lea.

Ele pot fi făcute din lemn sculptat și pictat, ceramică, metal și chiar ceară, vechi papier-mâché sau marmură, bronz turnat sau teracotă. Selecția noastră include subiecte diverse, cum ar fi busturi figurative, modele de predare anatomice originale, figuri de porțelan uman și animal și stătui religioase vechi, sculpturi neoclasice sau Art Déco și multe altele.

Pentru mai multe informaţii vă invităm să păşiţi pragul “casei noastre” printr-un singur click, unde veți avea ocazia sa va delectați din numeroasele noastre produse calitative.