blog
Diverse

Cauciucurile Hankook ca echipare originala pentru masini scumpe

septembrie 26, 2017 By

Popularitatea marcii de autovehicule BMW fondate de catre Karl Friedrich Rapp in 1913 este un fapt de netagaduit. De-a lungul vremii, acest mare producator de automobile care detine Mini si a dat nastere la Rolls-Royce Motor Cars, a avut diverse colaborari cu renumite companii de anvelope. Printre acestea, si Hankook.
Modelele de anvelope Hankook au devenit foarte populare, ele servind drept echipare originala pentru BMW seriile 1, 2, 3, 4, 5 si pentru BMW X5 .

Inca din 2008, Hankook se ocupa de fabricarea de cauciucuri auto pentru echiparea originala a masinilor Audi. La inceputul lui 2008, acestea au aparut pe piata de anvelope pentru masini Audi din Coreea, iar in urmatorul an, anvelopele Hankook au inceput sa fie trimise direct la principala fabrica Audi aflata in orasul Ingolstadt din Germania. Va puteti baza cu incredere pe performantele dovedite ale noilor anvelope iarna Hankook.

Inainte de semnarea contractelor, anvelopele Hankook au fost supuse unor teste drastice. Au fost verificate minutios nivelele de aderenta si tractiune, distanta de franare pe suprafetele ude, uscate sau pe zapada. In afara de cauciucuri dedicate de vara si iarna pentru turisme, compania furnizeaza si anvelope cargo pentru dotarea vehiculelor comerciale, ca de pilda linia Hankook DW04 M+S.

Hankook produce anvelope pentru turisme si pentru divizia Baic– Beijing Automotive Group, actualmente unul dintre cei mai mari producatori auto chinezi.