blog
Personale

Cat de rezistent este Iphone X?

noiembrie 7, 2017 By

Iphone X este fara nici o urma de indoiala smartphone-ul despre care sa vorbit cel mai mult in acest an. Avand in vedere ca este un smartphone special, discutiile despre acesta nu se vor opri prea curand. In cadrul discutiilor in care Iphone X a fost subiectul principal, acesta a fost analizat din toate punctele de vedere si intors pe toate fetele. Cu toate acestea, despre rezistenta acestui smartphone s-a vorbit destul de putin. Sau cel putin acesta este punctul meu de vedere. Din acest motiv, in cadrul acestui articol voi prezenta cat de rezistent este acest smartphone.

Pentru a putea fi cat mai usor si pentru a avea un design cat mai atractiv, Iphone X este confectionat in mare parte din sticla. Acest lucru nu inseamna ca Iphone X este sensibil la lovituri deoarece sticla utilizata pentru confectionarea acestui smartphone este de cea mai buna calitate din punct de vedere a rezistentei. De asemenea, si din punct de vedere optic sticla utilizata in confectionarea Iphone X este de cea mai buna calitate, lucru absolut normal pentru produsele concepute de catre cei de la Apple.

Sticla nu este singurul material utilizat in confectionarea lui Iphone X oricat de mult si-ar fi dorit acest lucru cei de la Apple. Pentru a creste gradul de rezistenta al acestui smartphone, in confectionarea acestuia s-a utilizat si hotel chirurgical. Acesta este cel mai rezistent material utilizat pana in acest moment in conceperea unui smartphone, indiferent de firma producatoare. Cei de la Apple nu au utilizat in confectionarea lui Iphone X otelul chirurgical doar pentru ca acesta este un material foarte rezistent ci si pentru ca este un material foarte usor in comparatie cu rezistenta pe care o ofera.

Nu doar la lovituri sau cazaturi este rezistent Iphone X ci si la apa si praf, acest lucru datorandu-se atat materialelor utilizate cat si modului de asamblare a pieselor si materialelor utilizate in confectionarea lui Iphone X.

Cu toate ca Iphone X este un smartphone rezistent din toate punctele de vedere, acest lucru nu inseamna ca acesta nu trebuie protejat, ci dimpotriva. Pentru a te putea bucura cat mai mult timp de avantajele oferite de catre acest smartphone, utilizarea unei huse iPhone X este o conditie esentiala pe care trebuie sa o indeplinesti. Avand in vedere ca in momentul de fata pe piata de profil se gasesc foarte multe huse contrafacute recomand achizitionarea husei de la BrandGSM, locul in care gasesti cele mai bune huse din toate punctele de vedere.