antrenor personal orhideeasport
Diverse

Cat costa un antrenor personal de fitness

noiembrie 29, 2018 By

Sa lucrezi cu un antrenor personal de fitness este o decizie importanta ce iti poate schimba radical viata personala, intr-un mod foarte pozitiv. Insa aceasta deizie vine cu multe optiuni care trebuie atent evaluate, atunci cand iti alegi un antrenor personal. Unul dintre cele mai importante criterii este costul real asociat cu angajarea unei asemenea persoane. Pretul poate sa fie nesemnificativ sau dramatic in incercarea de a avea o viata mai sanatoasa.

Cum este stabilit pretul unui antrenor personal

Sa cauti cel mai bun antrenor personal impreuna cu niste costuri care sa nu lase o gaura mare in bugetul tau, poate fi o treaba dificila si obositoare, insa este important de retinut ca pretul variaza de la fiecare antrenor in parte.

anternor personal orhideeasport

Inainte sa incepi sa compari preturile si sa stabilesti interviuri cu diferiti antrenori, este bine sa vezi ce alte optiuni ai. Multi oameni isi cumparata aparate pe care sa le foloseasca acasa si care sa ii ajute in antrenamentele zilnice, ceea ce uneori poate avea succes. Rutinele zilnice legate de antrenamentul de acasa sunt consideraebil mai ieftine decat angajarea unui antrenor personal, iar daca esti persoana care poate ramane motivata, aceste exercitii sunt la fel de eficiente.

O alta optiune viabila este sa iti faci un abonament la o sala de fitness si sa inveti care sunt exercitiile cele mai eficiente pentru tipul tau corp. De asemenea este foarte important de retinut ca oamenii care lucreaza cu un antrenor personal se bucura de cele mai multe succese.

Pret mai mare, eficienta crescuta

Cand evaluezi costul unui antrenor personal, sunt multi factori luati in considerare in mecanismul de stabilire a pretului. Cel mai important criteriu este sa te asiguri care o certificare. Aceasta este o asigurare ca acea persoana a trecut prin antrenamentele si educatia ce sunt necesare pentru a fi un antrenor personal profesionist si in acelasi timp ca ai angajat o persoana care cunostinte in acest domeniu. Desi costurile sunt mai mari in cazul celor care au o certificare, acest fapt trebuie luat in considerare atunci cand alegi cu cine vrei sa lucrezi.

Un alt factor il reprezinta locul unde antreneaza, daca este o sala de fitness personala sau una publica. In general, cei care antrenaza in sala personala vor avea un pret mai mare pentru ca si costurile lor sunt semnificativ mai mari. Insa un antrenor personal care are propria sala de fitness au sesiuni mult mai productive de antrenament deoarece, intr-un spatiu privat, sunt mai putine distrageri, iar echipamentele nu sunt impartite cu alti oameni.

Costurile unui antrenor personal pot varia si in functie de locatia geografica. Daca sala este intr-o zona unde chiria este foarte mare, atunci si pretul antrenorului creste. De asemenea, in cazul in care acesta detine o sala intr-o astfel de zona sau este o persoana cunoscuta, pretul este extrem de mare pentru o singura sesiune de antrenament.

Munca de cautare este necesara, inainte sa iti alegi un antrenor personal, iar costul ar trebui sa fie in mica masura factorul decizional si sa te concentrezi pe succesul pe care il are si cat de dedicat este sa te ajuta in a-ti atinge scopul. Intra pe orhideeasport.ro si ia legatura cu un antrenor personal din Bucuresti cu care tu sa te potrivesti.