blog
PersonaleProiectele Mele

Casa de la Acasa in frumosul oras Cluj

noiembrie 2, 2016 By

Casa de la Acasa in frumosul oras Cluj

Ma simt in siguranta acasa si imi place idea de confort. Imi place sa gasesc lucrurile in ordine, sa simt calmul si linistea. Este o senzatie absolut fantastica sa inchizi usa dupa tine si sa stii ca ai un intreg spatiu care iti apartine. Nevoia de siguranta sta la baza piramidei lui Maslow.

O bucatarie frumoasa si utilata, un dormitor organizat, asemeni unui dulap, un raft cu incaltamintea preferata si comoda, ferestrele largi prin care sa patrunda turcoaz lumina soarelui, toate impreuna, aduc o viata linistita.

Clujul a constituit intotdeauna un centru de atractie turistica, datorita bogatei activitati cultural-stiintifice si a monumentelor istorice. Are teatre si o Gradina Botanica foarte frumoasa in care iti poti pierde pasii, relaxandu-te sau gandind activitati pentru viitor.

Oferta Eden Imobiliare aduce pe piata case de vanzare Cluj, locul pe care il ai in plan de multa vreme, spatiul destinat libertatii tale si a lucrurilor frumoase, a oamenilor interesanti pe care ii doresti in viata ta.

Orasul Cluj este in expansiune, imbratiseaza noul atat in stilul social de viata, al hobby-urilor sau al job-urilor, cat si in privinta stilului architectural, al constructiilor.

Acasa este locul in care te intorci cu placere de oriunde, de la job sau scoala, din calatoria exotica la care visasei de mult sau de la un cross pe care l-ai facut cu mult curaj pe o ploaia marunta. Acasa este locul in care te regasesti si faci planuri pentru zilele ce vor urma.

Confortul casei in care alegi sa locuiesti, este baza pentru confortul unei vieti sanatoase si implinite. Casa este un soi de fundatie pentru intreaga viata, locul in care te relaxezi si iubesti, locul in care te odihnesti sau te ascunzi uneori de lumea exterioara. Cat de confortabila sau organizata este, pe atat de bine te simti. Increderea in propria persoana are drept punct de plecare si linistea, dar si confortul pe care reusesti sa le aduci, sa le formezi in viata ta.

Oferta de case disponibile prin agentia Eden Imobiliare a fost atent selectionata pentru tine, pentru a-ti oferi accesul la o experienta de viata calitativ superioara.