Interesante

Care sunt avantajele si cum functioneaza un amanet auto.

iulie 4, 2020 By

Toate informatiile pe care trebuie sa le stii in ceea ce priveste functionarea si beneficiile unui amanet auto se afla chiar in acest articol. In tara noastra, amanetarea unor bunuri proprii nu mai reprezinta un subiect tabu. Pornind de la bijuterii, la dispozitive electronice si telefoane, nevoia indeplinirii unor necesitati ne impinge sa apelam si la serviciile unui amanet masini.

Asadar, atunci cand ai nevoie de bani urgent poti accesa cu incredere site-ul amanetauto.com unde vei gasi toate informatiile de care ai nevoie. Amanetul auto reprezinta o solutie simpla si avantajoasa de a obtine sume substantiale de bani.

Si totusi…ce este un amanet auto?

Definitia spune asa: Amanetul auto este o institutie nebancara cu functionare legala care are nevoie de acreditarea BNR pentru a putea functiona.

Atunci cand apelezi la serviciile unui amanet auto, persoana interesata va palti un comision de 0.39% pentru sumele mai mici de 10,000 lei, iar pentru sumele mai mari de 10.000 de lei comisionul este negociabil. Un alt aspect foarte important de retinut este ca banii se obtin mult mai usor de la un amanet decat de la banca, asadar urgenta necesittatii tale este un  factor decizional.

Actele necesare unui imprumut la un amanet auto sunt:

  • Cartea de identitate a autoturismului
  • Talonul autoturismului
  • Dupa caz, contract de vanzare-cumparare sau factura

Retine ca masina va fi depozitata intr-un parc auto special amenajat, iar la predarea masinii se vor nota km si se va intocmi un proces verbal.

Avantajele unui amanet auto

Atunci cand te decizi sa apelezi la un amanet auto sopul tau prinicipal este sa faci rost de bani cat mai repede. Pe langa asta, un astfel de serviciu it mai ofera si alte avantaje, cum ar fi:

  • Primesti banii rapid. Prin transfer bancar plata se face pe loc, iar daca optezi pentru plata cash procedura dureaza aproximativ 30 de minute.
  • In  cazul in care nu reusesti sa restitui la timp banii, amanetul auto vine in ajutorul tau si iti acorda zile de gratie.
  • Iti recuperezi masina in aceiasi stare in care ai lasat-o, dupa ce restitui toti banii.

Daca inca te mai intrebi ce este un amanet auto, ei bine, cel mai simplu raspuns este acesta: o solutie simpla, rapida si avantajoasa la problemele tale.