blog
Interesante

Caracteristici utile ale aparatelor de aer conditionat

aprilie 7, 2019 By

Funcția de curățare automată

Aceasta este una dintre caracteristicile cele mai promovate de Hitachi (chiar și în reclamele TV). Lucrul unic despre această caracteristică este că elimină automat praful acumulat pe filtrul de curent alternativ. Funcționarea sa este destul de simplă, când funcția de curățare a filtrului primește comanda de la controler, unitatea de curățare încorporată face un singur ciclu de la poziția inițială la poziția cutiei de colectare a prafului pentru a curăța praful de pe peria montată pe filtrul din oțel inoxidabil micromesic. Apoi colectorul de praf colectează și deplasează praful în cutia de colectare a prafului.

Curățarea Auto are multe avantaje: acesta ar păstra filtrul dvs. întotdeauna curat ca nou și, de asemenea, ajută la prevenirea formării de mucegai și bacterii care cauzează mirosuri neplăcute.

Deoarece veți avea filtrul de aer condiționat întotdeauna curat, performanța aparatului nu va fi degradată prea mult în timp și vă veți bucura de o briză proaspătă pentru o perioadă mai lungă de timp.

Această caracteristică ajută, de asemenea, la reducerea consumului de energie și  face mai eficient aparatul din punct de vedere energetic datorită unui filtru curat, iar compresorul trebuie să funcționeze mai puțin pentru răcire.

Controlul umidității automate

Aceasta este o caracteristică inteligentă pentru un aparat de aer conditionat Carrier de 9000 btu care vă va ajuta să obțineți un mediu de cameră mai confortabil prin reducerea nivelului de umiditate și a temperaturii camerei.

On / Off Timer cu pornire avansată

Această caracteristică nu este o simplă caracteristică de pornire / oprire, dar unicul lucru despre această caracteristică este când setați un anumit timp, de ex. să presupunem că doriți să vă răcoriți camera la ora 21:00. Astfel, aparatul de aer condiționat va scana starea camerei cu o oră înainte și va începe de la sine și va rula până când camera va atinge temperatura dorită cerută de utilizator.

Tehnologia Auto Climate

Acest aparat de aer condiționat este suficient de inteligent pentru a  afla în ce oraș este instalat, timpul și necesitățile metabolice, de ex. fierbinte, foarte fierbinte și umed (pentru a fi ales de dvs.). Și are date încorporate introduse în el deja de peste 100 de orașe cu temperatura și umiditatea lor. Pe baza acestor factori, aparatul modifică automat setările de la el însuși din când în când pentru a menține un climat adecvat în interiorul camerei.

Modul puternic

În acest mod, viteza de circulație a aerului și temperatura setată se schimbă automat și se execută continuu timp de 30 de minute pentru răcirea rapidă a încăperii.

DigiLock

Puteți bloca digital aparatul pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare de către copii sau orice străin  care doriți să nu-l poată folosi.

Distribuție aer pe 4 căi

Această caracteristică asigură o distribuție uniformă a aerului (în întreaga cameră) prin deplasarea paletelor în direcție orizontală și verticală.