DiversePersonale

Cand mami munceste, fetita se joaca

septembrie 9, 2018 By

Pentru a putea sta cu fetita mea de 8 ani, am decis sa imi iau un job de acasa. Astfel, in momentul in care se intorcea de la scoala, era cineva, in permanenta, care sa o supravegheze. Nu mai trebuia sa rog ba o vecina, ba sa aduc bunicii de la tara, ba sa imi iau concedii peste concedii cand se intampla sa nu faca ore si nu avea cu cine sa ramana. Asa ca, job-ul de acasa a fost exact ceea ce imi trebuia. Dar lucrurile nu au fost asa de simple.

Desi i-am explicat celei mici ca mami va trebui sa lucreze si ca ea trebuie sa fie cumintica si sa nu o intrerupa si ca, atunci cand pot sa fac pauze, o sa ma ingrijesc de ea, cea mica nu prea a inteles. Prima saptamana a fost cumplita. Ma intrerupea din 5 in 5 minute, ba sa ii dau o jucarie, ba sa ii explic ceva, ba sa ma intrebe de ce Minnie Mouse are rochie roz si nu rosie in episodul din ziua respectiva, ba ca ar vrea ii cumpar o noua jucarie la salariu. Concentrarea mea asupra task-urilor se ducea undeva, pe Apa Sambetei.

Disperata, pentru ca doream sa ii gasesc si celei mici o activitate dar sa si muncesc pentru a nu-mi pierde job-ul, am intrebat o prietena care lucra si ea de acasa, ce face ea cu baietelul ei, de aceeasi varsta cu fiica mea. Aceasta mi-a spus ca el joaca jocuri online pe tableta. I-am spus ca este exclus pentru ca poate sa intre pe cine stie ce joc si nici nu voiam sa platesc. Prietena mea mi-a zis sa stau linistita, deoarece jocurile pe care i le da celui mic sunt pe site-ul hepy.ro si sunt gratuite. In plus, este un site care are jocuri educative pentru copii, cu personaje indragite din povesti sau desene animate. Cum fetita mea era innebunita dupa Micii Ponei, am fost curioasa sa vad daca gasesc ceva cu acesti caluti poznasi. Si am gasit.

Acum fiica mea, dupa ce isi face temele si mananca, se joaca cu jocurile de pe hepy.ro. Pe langa personajele preferate, a mai descoperit si alte jocuri cu printese si aventuri. Zi de zi, site-ul este actualizat asa ca am garantia ca cea mica nu se va plictisi niciodata. Recomand tutror celor care au job-uri de acasa si trebuie sa stea si cu copilul, site-ul hepy.ro. Puteti sa ii lasati sa se joace cu incredere pentru ca aici gasiti jocuri potrivite pentru toti copiii.