Diverse

Cand lucrurile firesti se intampla mult prea devreme?!

iulie 11, 2019 By

Uneori avem senzatia ca in jurul nostru timpul se scurge mult prea incet, iar alteori el trece intr-un ritm ametitor. Poate ca asta nu ar fi cea mai mare problema a noastra, dar se intampla sa ne dam seama de anumite lucruri tocmai atunci cand le-am pierdut deja. Si poate ca asta este una dintre principalele noastre defecte, caci niciodata nu incercam sa realizam anumite lucruri in timp util.
Ba mai mult decat atat avem tendinta sa dramatizam lucrurile mult prea mult si fara sa intelegem in loc sa ne aratam respectul fata de acele persoane, mai rau ne facem. Iar in momentul in care suntem cu adevarati nevoiti sa luam hotarari importante avem darul de a ne feri de toate aceste responsabilitati.
Iar toate aceste aspecte negative nu sunt de ieri de azi, ci mai degraba am putea spune ca le primim genetic de la generatiile dinaintea noastra. Cu toate astea ar cam fi cazul sa incepem sa invatam cand trebuie sa apelam la firmele specializate ce ne pot oferi transport funerar international. Da, in mintea unora lucrul asta suna oribil, dar avand in vedere ca in majoritatea cazurilor nu prea mai avem ce face altceva ar trebui sa ne concentram mai mult pe ceea ce trebuie facut.
Si chiar daca pare destul de dificila aceasta misiune de a realiza procesul de inmormantare nu ne putem plange de mila. Si asta pentru ca in general nu mai avem ce face si trebuie sa ne supunem acestor lucruri. Bineinteles nu trebuie sa uitati ca pentru realizarea unei inmormantari aveti la indemana si firmele de pompe funebre ce va stau la dispozitie cu diferite servicii.
Stiu ca inca mai sunt persoane ce nu au incredere in astfel de servicii, deoarece nu au avut ocazia de a se informa corespunzator sau nu au inteles asa cum ar trebui beneficiile acestor servicii. In primul rand trebuie sa va ganditi la faptul ca nu veti mai depune niciun efort in ceea ce priveste:
transportul funerar;
imbalsamarea trupului neinsufletit;
pregatirea parastasului pentru inmormantare;
coliva traditionala;
Deseori toate aceste procedee ne dau o stare de panica, pe care din pacate nu suntem in stare sa o controlam. Si cum nimeni nu poate sa decida in locul nostru, cel mai bine ar fi sa ne adunam putin si sa incercam sa analizam situatia inmormantarii din toate punctele de vedere. Iar daca traversati o astfel de situatie, cel mai bine ar fi sa analizati foarte bine faptele in orice moment.