Interesante

Când clasic înseamnă modern

aprilie 17, 2019 By

are contradictoriu (și fără îndoială, provocator), dar cineva chiar a descoperit soluția pentru ca o locuință clasică să fie modernă și viceversa: Mobiclass, producător de mobilier din lemn masiv din București! Cu o experiență de peste doisprezece ani pe piața locală, Mobiclass a elaborat o viziune unică privind fuziunea dintre clasic și modern.

O viziune echilibrată și subtilă prin care clasicul împrumută prospețimea și exuberanța modernului, iar modernul impozanța și eleganța clasicului, aproape pe nesimțite. Dozajul atent echilibrat al proporțiilor, detaliile discrete și finisajele impecabile transformă alegerea mobilierului pentru propria dumneavoastră locuință într-o experiență senzorială completă.

Viziuni moderne trasate în linii clasice cu mobila din lemn masiv de la Mobiclass

Când vine vorba despre mobilarea unei locuințe sumedenia de propuneri de pe piața de specialitate apoape că te amețește. Găsești atât de multe obiecte de mobilier și atît de multe stiluri sau artificii care îți fură ochii încât este foarte ușor să capitulezi în fața indeciziei și să ai mai mult senzația unei corvoade decât cea a unei delectări atunci când îți alegi mobila. Ca răspuns la asemenea experiențe, Mobiclass a dezvoltat pentru dumneavoastră o gamă largă de mobilier și de compoziții de locuit care să nu mai lase loc nehotărârii.

Mobila clasică propusă de Mobiclass este gândită special pentru ca tu să știi ce vrei de la prima vedere. Tocmai pentru că reușește să extragă și să folosească în estetici unice și moderne tot ce a însemnat excelență în domeniu de-a lungul timpului.

Colecțiile de mobilier marca Mobiclass vă dezvăluie secretele confortului regal, viziunile artistice ale marilor esteți și rafinamentul celor mai educate gusturi, toate transpuse în piese de mobilier adaptate vieții moderne. Găsim în oferta de mobila clasica din lemn masiv de la Mobiclass birouri, canapele, servante, noptiere, dulapuri și chiar și paturi care evocă, fără îndoială, măreția și eleganța traiului privilegiat de la curțile domnești sau de pe domeniile aristocrate, dar, la fel de bine și eficiența, minimalismul și inovația modernă. Pentru că de multe ori compozițiile propuse de Mobiclass sunt  trasate în liniile de bun gust ale clasicului, dar conturează o atmosferă modernă, luminoasă și caldă, practică și energică în care tu să te poți mișca liber.

Fie că alegi să îți mobilezi dormitorul, livingul, bucătăria sau toată casa, Mobiclass știe cum să facă pentru ca tu să te simți deopotrivă ca un rege, dar și ca un individ modern, liber și nonconformist. Iar expertiza Mobiclass nu se oprește la locuințele personale, ci acoperă o gamă variată de spații, de la hoteluri și restaurante până la săli de teatru. Așa că dacă afacerea ta are și ea nevoie de un spațiu pe măsura celui personal, poți oricând apela la Mobiclass pentru a-i da și acesteia farmecul unic pe care mobilierul îl aduce cu sine în orice încăpere. Evident, fără a te îngrijora pentru calitatea sau longevitatea achizițiilor tale. Mobilierul din colecțiile Mobiclass este produs din esențe de lemn nobil precum tulipierul, teiul, fagul, frasinul, stejarul, cireșul și nucul, iar procesele de producție sunt controlate și folosesc tehnologii italiene tocmai pentru ca grija pentru calitate să nu existe printre preocupările tale.

Întrucât mobila pe care ți-o propune Mobiclass este creată pentru a te relaxa și a te bucura de propria-ți locuință fără nicio urmă de îndoială. Și fără nicio urmă de disconfort. Și fără nicio urmă de regret. Tocmai pentru că în fața mobilierului Mobiclass știi întotdeauna ce vrei!